Тіна Кароль потрапила у незручну ситуацію під час зустрічі з фанаткою: “Я завжди приємна, почекайте!”

Тіна Кароль показала, як виходити з дивних ситуацій, які часом можуть створитися на рівному місці. Артистка потрапила у конфуз, але елегантно з ним впоралася.

Як співачка з величезним досвідом роботи на сцені Тіна Кароль прекрасно знає, що будь-який захід може обернутися провалом, і часом абсолютно випадково. Артисти падають на сцені, не можуть впоратися з нотами, інколи їх підводять костюми, а інколи самі фанати.

Зустрічі з кумирами вельми емоційні. Що робить дивну поведінку шанувальників набагато логічніше з цієї точки зору. Вони так намагаються сподобатися артистам, що інколи доводять ситуації до абсурду. Схоже, що подібна ситуація нещодавно сталася з поп-дівою.

Тіна Кароль показала, як виходити з незручних ситуацій

Звідки родом Тіна Кароль
 Тіна Кароль показала, як виходити з незручних ситуацій

Але вміння Тіни вийти із конфузу елегантно та чарівно зробило цю ситуацію настільки смішною, що артистка сама вирішила поділитися нею на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, Кароль опублікувала ролик у своєму блозі, у якому показала, як спочатку обіймалася зі своєю фанаткою.

Коли обійми закінчилися дівчина заявила, що їй було приємно і Тіна Кароль — дуже приємна особистість. Далі вона продовжила, і зізналася, що не всі люди завжди приємні.

Спочатку Тіна Кароль підхопила ідею і заявила, що вона “не динозавр”, але коли дівчина продовжила говорити про те, що майже ніхто не буває приємним увесь час, Кароль почала повторювати, що вона дуже приємна.

Тіна Кароль показала, як виходити з незручних ситуацій. Скріншоти особистої сторінки зірки

Врешті-решт, шанувальниця здалася і заявила, що їй тоді немає більше що сказати. Тим часом Тіна Кароль мило посміхнулася в камеру та приклала руку до обличчя, показуючи свою наївність та чарівність.

Таким чином жінки перетворили дійсно незручну розмову у справжній жарт, а також створили вельми цікаве відео, яке користувачі передивляться неодноразово, так як воно наповнене харизмою, елегантністю і вельми незвичайною комунікацією.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.