23-річна дружина Володимира Остапчука повідомила причину екстерної госпіталізації: “Думала, не вивезу”

Кохана відомого українського шоумена Володимира Остапчука повідомила стан свого самопочуття. Полтавська розповіла, що сталося та чому вона була вимушена звернутися до спеціалістів.

Бізнесвумен та популярна блогерка Катерина Полтавська, яка нещодавно повідомила про заручини з відомим шоуменом Володимиром Остапчуком, приголомшила підписників знімком з лікарні. Вчора зранку вона виклала фото з лікарні, проте про причини госпіталізації змовчала. шоковані шанувальники ринули перевіряти новини на сторінку ведучого, але і там нічого не знайшли.

Сьогодні, жінка повідомила, що її стан покращився та назвала причину звернення до спеціалістів. У Instagram блогерки з’явилось нове сторіс. Виявляється, Катерина отруїлася. Перша допомога вдома не покращила її стан, тому подружжя вимушене було викликати швидку.

Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації
Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації

За словами Полтавської, наразі її стан задовільний. Проте, судячи з підпису, боротьба з недугом була серйозною. Не знаємо, що саме з’їла Катерина, але отруєння діареєю не обмежилося. Добре, що блогерка вчасно звернулася до лікарів, адже симптоматика цієї хвороби може бути дуже небезпечною для здоров’я.

“Вже все ок. Отруїлася просто. Думала, не вивезу”, – повідомила Катерина.

Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації
Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації

А ось її коханий, який супроводжував блогерку, дізнавшись покращення стану дружини, проявив позитив. Чоловік пожартував, що крапельниці, то їх сімейне, адже сам нещодавно потребував допомоги лікарів. Тоді, шоумену діагностували “нервовий зрив”, а медики приїздили до житла пари цілих три рази.

“Вже все добре. Крапельниці – це наше родинне”, – написав Остапчук.

Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації
Катерина Полтавська повідомила причину своєї госпіталізації

На останок, рекомендуємо дбати про своє здоров’я та самопочуття, а коли організм подає “сигнали” реагуйте на них. Важливо вчасно звернутися за допомогою, адже здоров’я це найважливіший аспект нашого життя.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?