Єдина донька Кузьми Скрябіна стала мамою вдруге і показала фото з молодшеньким: “Діти в надійних руках”

Донька Кузьми Скрябіна Барбара Кузьменко повідомила, що вдруге стала мамою. Дівчина разом із чоловіком хрестила дитину своєї близької подруги.

Кузьми Скрябіна немає вже 9 років, проте пам’ять про музиканта живе досі. Зокрема шанувальників цікавить, як склалося життя його дружини Світлани Бабійчук та єдиної доньки – Марії Барбари, якій на момент загибелі батька було лише 17 років. Відомо, що дівчина після закінчення школи вступила до медичного ВНЗ. У 2019 році Барбара вийшла заміж за свого однокурсника Віктора Тура. Наразі доньці Кузьми 27 років, вона знаходиться в Україні, де продовжує працювати. Також спадкоємиця артиста веде соцмережі, де розповідає про своє життя.

Донька Кузьми Скрябіна стала мамою вдруге
Донька Кузьми Скрябіна стала мамою вдруге

Так, напередодні, єдина донька Скрябіна повідомила, що стала хрещеною мамою для сина своєї подруги -Тараса. На одному зі знімків у Володимирському соборі дівчина позує разом із малюком, на другому зі своїм чоловіком та хрещеником під час таїнства хрещення, а потім разом із Віктором Туром на тлі собору. У коментарі Барбара уточнила, що це вже її другий хрещеник.

“Наші діти в надійних руках”, – відреагували у Мережі.

Зазначимо, що у пари поки що своїх дітей немає. Нагадаємо, що коли Кузьма Скрябін трагічно загинув у ДТП у 2015 році, почали з’являтися чутки серед шанувальників, що син однієї з українських співачок дуже схожий на музиканта. Йдеться про Гліба Оверчука – старшого сина Ірини Білик. У коментарях під знімками молодої людини часто можна зустріти висловлювання, що він копія Скрябін.

Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна
Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна

Насправді батьком старшого сина Ірини Білик є модель Андрій Оверчук, з яким вона перебувала у стосунках із наприкінці дев’яностих до початку нульових років. Насправді спільного зі Скрябіним у Гліба лише довге кучеряве волосся, решта всього лише фантазії фанатів.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.