Це дуже смачно, щоб пропустити: Огнєвіч підкорила Ярославського своїми кулінарними талантами – оце господиня

Розумниця, красуня, а ще ідеальна господиня, яка знає дуже багато смачних та корисних рецептів – все це про співачку Злату Огнєвіч. Ідеальна дружина!

У нещодавньому відвертому інтерв’ю Олексію Суханову співачка Злата Огнєвіч зізнавалася, що вже давно мріє створити сім’ю, проте так і не зустріла чоловіка, який гідно оцінить її. Насправді Злата дуже старається. З недавнього часу артистка навіть почала вести у Instagram рубрику, де ділиться своїми кулінарними рецептами. Днями співачка розповіла, як приготувати хумус.

“Корисна закуска з мого щоденного раціону. Це дуже смачно, щоб пропустити цей рецепт”,- написала артистка перед тим, як перерахувати інгредієнти та записати відео рецепт з покроковим інструктажем.

Інгредієнти:

  • 250 г нуту (я замочую на ніч)
  • 2 зубчики чесноку
  • 3 ст. л. лимонного соку
  • 1/3 ч. л. зірі
  • 3 ст. л. паста тахіні (готувала сама)
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 ч. л. солі

“Рецепт цього хумусу настільки простий та смачний, що важко уявити день без нього”, – додала Злата.

У коментарях з’явилося багато лайків, у тому числі й від відомого українського ресторатора та судді “МайстерШеф” Володимира Ярославського, який, зважаючи на все, високо цінує кулінарний талант артиски.

Нагадаємо, що на тлі визнання про невдачі в особистих відносинах, співачка стала інтригувати відео, на яких показала каблучку з дорогоцінним каменем, а потім вирушила до салону весільного вбрання, щоб підібрати собі сукню. Спочатку багато хто подумав, що Злата натякає на швидке весілля, але потім виявилося, що це анонс до випуску нового кліпу.

Що відомо про особисті стосунки Злати Огнєвіч

В одному з інтерв’ю співачка зізнавалася, що на зорі своєї кар’єри, вона мала зв’язок із одруженим чоловіком. Потім артистка розчарувалася у стосунках і з головою поринула у побудову кар’єри. Паралельно в неї були романи, але швидко закінчувалися. Спочатку кидала своїх чоловіків Злата, а потім вони почали від неї йти. Про це Огнєвіч розповіла в інтерв’ю Олексію Суханову.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків
Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.