Кохав, але відпустив: Олександр Пономарьов розповів, чому не став утримувати екс-дружину Мозгову біля себе

Найперші публічні стосунки Олександра Пономарьова були наповнені драмою та лірикою. Вони не тривали довго, але запам'яталися публіці назавжди.

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова були разом не так довго, скільки про їхні стосунки згадують публіка та преса. На той момент обидва були дуже відомими, хоча і не досягли того рівня, який в них є зараз. Олександр Пономарьов був дуже талановитим вокалістом з надзвичайним потенціалом, а Олена Миколаївна тоді усім запам’яталося як дочка впливового композитора.

Навколо пари ходили найрізноманітніші чутки. Поговорювали навіть про те, що почуття Пономарьов вони були справжніми, і він увійшов в сім’ю Миколи Мозгового не просто так.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Оленою Мозговою

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою

Але цікаво, що історія ця завершилася саме тоді, коли закінчилися щирі почуття. Так, Олена Мозгова незабаром зробила повідомлення, в якому зізналася, що більше не кохає свого чоловіка, а тому іде від нього. Пара не була розписана, але мала спільну дитину.

Окрім того Микола Мозговий допомагав своїй дочці у питаннях розподілу майна. І діти зовсім не зрозуміли свою матір, а тому поставилися до її рішення вкрай негативно. І все ж таки Олена говорила в інтерв’ю про те, що ніколи не переходила межу, і просто не хотіла перебувати з чоловіком, до якого не має почуттів.

Через декілька років Олександр Пономарьов дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердить, що чоловіком, в якого закохалася Олена Мозгова, і заради якого зруйнувала свої стосунки, був Едуард Клім. На той момент він вже одружився на Гайтані, з якою зустрічався будуть не самотнім.

Олена Мозгова в свою чергу ніколи не підтверджувала цієї інформації. Але зізналася, що з чоловіком, в якого закохалася тоді ніколи не було разом.

А вже через 20 років Олександр заявив, що насправді Олена Мозгова йому зрадила. Мовляв, ходила на ліво. Продюсерка сприйняла цю інформацію дуже гостро, публічно звернулася до колишнього чоловіка та попросила його назавжди забути її.

Саме так багаторічний баланс, який вони утримували був втрачений.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.