Тіна виглядає старшою: 66-річна мама Дана Балана засвітилася в Мілані в мікро-сукні та трендових кросівках

Мама Дана Балана молдавська співачка та ведуча Людмила Балан уперше приїхала до Мілана. Чим займалася 66-річна артистка у столиці моди?

Популярна молдавська ведуча та співачка Людмила Балан здобула симпатії українських телеглядачів після того, як зненацька з’явилася на шоу “Голос”, куди приїхала підтримати свого сина Дана Балана. Коли артистка вийшла на сцену, багато хто ахнув від того, як молодо виглядає жінка. Відразу на її Instagram підписалися десятки сотень нових користувачів Мережі, які стали уважно спостерігати за творчістю та особистим життям молдавської зірки.

Людмила Балан на Голосі країни
Людмила Балан на Голосі країни

Напередодні 66-річна Людмила Балан повідомила, що збирається вирушити до Мілана (Італія). Багато передплатників стали з нетерпінням чекати на відеозвіт про перебування Людмили у столиці європейської моди.

Так, у мікроблозі мами найвідомішого молдавського співака з’явився ролик, на якому 66-річна артистка з’явилася в мікро-сукні у стилі бебі-дол з білим комірцем та спідниця, яку доповнила стильними молодіжними кросівками. Людмила Балан бігала центральною площею Мілана підстрибом, співала і танцювала, чим привертала увагу перехожих, які зібралися у велике коло, щоб послухати імпровізований виступ артистки.

“Вперше у Мілані! Незабутні емоції!”, – підписала відео Людмила Балан.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто відзначив, що жінка у свої роки виглядає чудово, як юна дівчина. Її називали “красунею”, лялькою” і бажали щастя та здоров’я.

Нагадаємо, що Людмилу Балан постійно порівнюють із українською співачкою Тіною Кароль, з якою, за чутками, був роман у її сина Дана. Багатьом здається, що типаж двох жінок є абсолютно однаковим. Хоча, Тіна вже давно не носить настільки відверті мікро-сукні і воліє з’являтися на публіці в довгих елегантних сукнях і костюмах. У гардеробі української зірки зібрано колекцію образів від найдорожчих іноземних світових брендів до відомих українських дизайнерів.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!