Що відомо про таємний роман Святослава Вакарчука, який зруйнував його шлюб: це була не Христина Соловій

Святослав Вакарчук вельми довго приховував правду про своє особисте життя, що врешті-решт вилилося у справжню плутаницю. І все ж таки журналістам вдалося викрити особистість його нової коханої.

Вийшло це, звичайно, далеко не одразу. Святослав Вакарчук успішно приховував правду впродовж мінімум року. Хоча цілком можливо, що ця історія тривало набагато довше.

Про його любов з колишньою дружиною Лягаю було відомо абсолютно всім. Було важко повірити, що колись Святослав не просто вирішить розстатися зі своєю музею, але зробить це наче поспіхом, після народження первістка від іншої.

Святослав Вакарчук розповів про своє розлучення і нову обраницю

Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком
Христина Соловій зі Святославом Вакарчуком

Хоча прецедент з недовірою публіки до історії кохання Святослава та його колишньої дружини вже був. Коли на сцені з’явилася Христина Соловій, у якої Святослав був спочатку наставником, а потім продюсером, інформаційна аура навколо виконавця змінилася.

Почали пліткувати про його любовний зв’язок з підопічною. Неодноразово обидва його спростовували, адже попри бажання просувати кар’єру молодої співачки, обидва не потребували подібного піару.

Вже пізніше Христина вразила зізнанням про те, що в якийсь момент їхні взаємини взагалі зруйнувалися. Соловій вважає, що усьому провиною була вона, так як висловилася на рахунок свого бачення власної творчості, і намагаючись відхилити ідеї Святослава, образила його.

І поки шанувальники підозрювали, що Святослав обрав саме Христину, в нього розвивалися стосунки з іншою жінкою, на ім’я Євгенія. Вакарчук обрав успішну продюсерку, яка має приблизно такий самий вік. Яцута вже була заміжньою, і навіть має доньку від попередніх стосунків.

У цьому питанні історія повторюється, Святослав Вакарчук вже виховував падчерку колишньої дружини. Ляля тим часом не зробила жодного коментаря на рахунок всього, що відбувалося. Хоча Інсайдер повідомляв, що нібито вона сприйняла новину про розставання дуже болісно, і коли вона потрапила до інформаційного простору навіть опинилася в лікарні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.