Потапу місця там немає: Настя Каменських показала, як живе за кордоном після розставання з чоловіком

Співачка Настя Каменських, яка останнім часом мешкає за кордоном, показала, як влаштовано її нове життя, де давно немає Потапа. Хто оточує зірку зараз?

Більше року в Мережі ходять чутки про розлучення найвідомішої та найобговорюванішої пари в українському шоу-бізнесі Насті Каменських та Потапа. Вперше про це заговорили після того, як подружжя повернулося з-за кордону, де просиділо перші місяці війни. У соцмережах зникли всі їхні спільні фото, відтоді не пролунало жодне їхнє спільне інтерв’ю. Усі їхні появи на публіці в Україні були окремо. І хоча самі артисти категорично заперечують своє розлучення, і вдають, що у відносинах, як і раніше, панує мир і взаєморозуміння, багато шанувальників і блогерів-журналістів вже не вірять у це.

Настя Каменських привітала Потапа з Днем народження
Настя Каменських привітала Потапа з Днем народження

Особливо після того, як пара знову вирушила підкорювати світ своєю музикою. Потап постійно роз’їжджає різними країнами, Каменських же з лютого 2024 осіла то в Колумбії, то в США. Хоча, це лише припущення, оскільки артистка останнім часом приховує своє місцезнаходження.

Так, напередодні співачка вирішила показати, як влаштовано її життя зараз. Розповісти про те, чим вона зараз займається, куди ходить та з ким зустрічається. У мікроблозі Настя розмістила серію фотографій, на одній із яких позує разом із відомим журналістом Хорхе Рамосом, який брав інтерв’ю у Барака Обами, Ніколаса Мадуро, Гілларі Клінтон, Фіделя Кастро та багато інших. Кілька фотографій із прогулянок у стильному вбранні, а також виступів у студії.

“Година для себе, з собою, творчість та робота…Презентація пісень, які чекали свого часу роками, написання нових. Моменти гордості, розчарувань, надій на краще та уроків витривалості Фарбі життя”,- підписала кадри Каменських, де була всюди одна.

Де в цей час Потап невідомо. Нагадаємо, що скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що Настя Каменських вже давно мешкає з іншим чоловіком, який взяв на себе фінансування її латиноамериканської кар’єри. Хто ця впливова людина, журналіст розповідати не став, але запевнив, що разом із ним Настя буде в повному порядку.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.