Ви б не хотіли собі таку сусідку: Злата Огнєвіч налякала сусідів по будинку дивною витівкою – було чути всім

Сусіди з житлового комплексу Злати Огнєвіч були дуже здивовані, коли побачили, як артистка стоїть на підвіконні вікна з мікрофоном і щось голосно кричить.

Співачка Злата Огнєвіч готова на все, щоб шанувальники почули її новий хіт – вдавати, що виходить заміж, а також влаштувати “перфоманс” для своїх сусідів. Так, співачка оприлюднила відео, на якому з мікрофоном у руках залазить на підвіконня свого вікна та починає щосили співати свою нову пісню “Кохаю”, яку випустила днями. Можна тільки здивувати людей, які живуть зі знаменитістю в одному будинку, якщо коментарі простих користувачів Мережі виглядали так:

“Я б собі не хотіла таку сусідку”, “На лівому березі було чутно, дякую”, “Класний трек ох як сусідам не солодко”, “Не кричить жіночка діти сплять”, “Сусіди не приходили?”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що останнім часом співачка Злата Огневич вдається до всіх відомих креативних способів, щоб привернути увагу до своєї творчості. По-перше, за деякий час до випуску нового треку артистка почала підігрівати публіку новинами з особистого життя. Те, нібито, вона вагітна, то натякає на швидке заміжжя і показує каблучку з діамантом, то вирушає до салону наміряти весільні сукні, про що докладно звітує в Instagram.

Злата Огнєвіч зізналася, навіщо вибирала весільну сукню
Злата Огнєвіч зізналася, навіщо вибирала весільну сукню

По-друге, співачка вирушає на інтерв’ю, де у відвертій розмові з журналістом видає невідомі подробиці особистого життя. Наприклад, у розмові з Олексієм Сухановим Злата зізналася, що останнім часом її постійно кидають чоловіки, а також відповіла хто став ініціатором “чуток” про її вагітність. Як стверджує співачка, вона та її команда в цьому не брали жодної участі.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків
Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Начебто хтось оприлюднив невдале фото, на якому чітко видно животик і став розганяти чутки, що 38-річна артистка незабаром стане мамою. Піарники злати про це нічого не знають. Віримо? Що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?