Справжній джентльмен: як зараз виглядає син Тіни Кароль – юнак засвітився на заході в костюмі з метеликом

Шанувальники зібрали всі фотографії Тіні Кароль з її єдиним сином Веніаміном, який останні кілька років живе у Великій Британії. Вийшов об'ємний фотоальбом.

На майданчику в Instagram є величезна кількість фан-акаунтів української співачки Тіни Кароль, які уважно відстежують усе, що відбувається у її житті, а також збирають усі невідомі фотографії артистки. Там можна зустріти багато її ретро-знімків, які були зроблені ще на початку її кар’єри, сімейні фото з батьками, братом і покійним чоловіком – продюсером Євгеном Огіром, а також з єдиним сином Веніаміном.

Так, у міжнародний День захисту дітей на сторінці найбільшої фан-спільноти Тіни Кароль зібрали всі останні знімки, на яких артистка позує разом із 15-річним сином. На одному з фото, яке було зроблено під час спільного виходу у світ, Веніамін з’явився в елегантному чорному костюмі з білою сорочкою та метеликом і виглядав поряд із мамою, як справжній джентльмен.

Тіна Кароль показала, як зараз виглядає її єдиний син Веніамін
Тіна Кароль показала, як зараз виглядає її єдиний син Веніамін

Тіна постала в екстравагантній вечірній сукні з великим вирізом у зоні декольте. Там же були зібрані їхні фотографії з їхніх спільних подорожей Україною та під час приїзду артистки до Великобританії, де вже кілька років навчається Веніамін.

Особливо вразили кадри з фотосесії, на якій співачка та її дорослий син, якому на той момент було 14 років, точнісінько повторили кадри з фотозйомки з її покійним чоловіком Євгеном.

Нагадаємо, що Євген Огір та Тіна Кароль познайомилися у 2007 році, коли випадково зустрілися на одному з музичних каналів. Через рік пара таємно розписалася в одному з київських РАГСів і влаштувала пишне гуляння у ресторані. 2008 року народився Веніамін. Коли хлопчикові було 5 років, його батькові діагностували онкологію. Протягом року Тіна та її чоловік боролися з недугою, проте у 2013 році Євген Огір помер. Офіційна версія – рак шлунка.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніямином
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніямином

З того часу Тіна Кароль так і не вийшла заміж. У День народження та смерті чоловіка вже більше 10-ти років вона присвячує йому зворушливі пости, а її будинку досі у кабінеті зберігаються його речі.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.