Вона 25 років тому покинула 14-річного сина й поїхала за кордон: Віталій Козловський показав свою маму

Співак Віталій Козловський, котрий нещодавно став батьком, показав рідкісну фотографію своєї мами Тетяни. Жінка багато років мешкає за кордоном.

Співак Віталія Козловський завжди неохоче розповідав про своє особисте життя та батьків. Відомо, що мама артиста, коли хлопчику було 14 років, поїхала на заробітки за кордон і не часто приїжджала в Україну. Жінка влаштувалась в Італії і досі продовжує там жити. Весь цей час вихованням підлітка займався його батько, якого не стало у серпні 2021 року.

Віталій Козловський із батьком
Віталій Козловський із батьком

У Мережі практично немає фотографій батьків артиста, проте нещодавно, співак вирішив показати своїм шанувальникам свою красуню-маму, яка, судячи з усього, приїжджала побачитися з сином і онуком, який нещодавно народився.

У кадрі Тетяна Козловська з’явилася у футболці та чорних штанах. У жінки акуратна коротка стрижка та стильні окуляри.

Віталій Козловський показав свою маму, яка живе за кордоном

“Мама”, – коротко підписав фотографію артист і додав емодзі у вигляді серця.

Нагадаємо, що минулого року Віталій Козловський загрузнув у гучних скандалах та з’ясовував стосунки зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який через суд вимагав від артиста відшкодування компенсації за грубе порушення авторських прав. Протягом кількох місяців співак, який перебував на службі ЗСУ та його опонент обмінювалися взаємними образами.

Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка
Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка

Громадськість, якоїсь миті стала на бік артиста, з військової зарплати якого утримувалася велика сума для погашення боргу Кондратюку. Віталій Козловський пропонував “зам’яти” багаторічний конфлікт та дати йому розстрочку, проте продюсер не погодився, посилаючись на ухвалу суду. Чим закінчилися гучні розгляди, невідомо. Усю свою увагу Віталій Козловський переключив на сина Оскара та молоду красуню-дружину.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.