Лілія Ребрик зізналася, що її старша донька залишила сім’ю та гайнула подалі: відтепер живе не з родиною

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила про те, що її старша дочка Діана залишила свою родину та рушила вельми далеко. Докладніше в матеріалі.

Не так давно знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик стала матір’ю втретє. Зараз в неї статус багатодітної, що дозволяє сім’ї в тому числі виїхати за кордон в усьому складі.

Тим не менш, зірка, яка не так давно народила, поки що знаходиться вдома разом зі своїми маленькими дітьми та коханим чоловіком. А от її старша дочка не стало відмовляти собі у канікулах, і весело їх проведе у компанії друзів.

Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки
Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

Так, нещодавно Лілія Ребрик опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як її чоловік Андрій проводжає старшу спадкоємицю на вокзал, де вона зустрілася зі своїми маленькими Компаньйонками та рушила поїздом до табору. При цьому невідомо, де знаходиться табір, і чи взагалі він в Україні.

Імовірно, що заклад знаходиться не біля моря, адже зараз узбережжя вельми небезпечне. Тож найвигідніший варіант — це Карпати.

Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

У кадрах Діана постала усі краси: з розкішною шевелюрою, іміджем та прекрасним настроєм. Дівчина не забула пограти на камеру та підіграти своєму батьку, який у той момент ішов позаду.

Нагадуємо, що за ці 2 роки Лілія Ребрик зіштовхнулася з небувалою порцію критики. Зокрема спочатку її критикували за те, що вона завагітніла у такі непрості для країни часи, що викликало справжній резонанс в мережі. Велика кількість знаменитостей встали на її захист.

Потім користувачі почали ділитися версією, що нібито Лілія вирішила народити третю дитину спеціально заради свого чоловіка, щоб він міг виїхати за кордон. Зірка запевнила, що це справжня нісенітниця, і дійсно до сьогодні родина знаходиться в Києві. Зараз у мікроблозі обидвох здебільшого з’являються фотографії з маленькою Аделіною.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.