Настя Каменських заявила, що не зважає на думку оточуючих: так Потап і став небажаним артистом в Україні

Чоловік-продюсер Насті Каменських часто отримує критику на свою адресу та вкрай різко на неї реагує. Співачка ж пішла ще далі та заявила, що її взагалі не хвилює думка людей, бо є важливіші речі.

В дописі на своїй сторінці співачка вирішила чесно висловитися про внутрішню свободу. Настя вважає її неможливою, якщо доводиться підлаштовуватися під інших. Цим дівчина не хотіла образити шанувальників, а намагалася показати їм себе справжню. Вона прагне проявляти всі свої сторони: жіночність та бешкетливість, дивність та незрозумілість. Не те, чого вимагають оточуючі, а те, що дівчина хоче демонструвати сама.

“Важливо інколи зупинитися і прислухатися до себе, своїх щирих бажань”, — пише Каменських, звертаючись до аудиторії

Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих
Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих

Водночас знаменитість зазначає, що зазвичай людині складно власні прагнення відрізнити від побажань інших щодо себе. І вчитися розділяти ці дві складові можна навіть все життя. Але зірка впевнена, що це те, чим потрібно займатися.

“Важливо приділяти час собі: шукати улюблені заняття, досліджувати світ”, — ділиться власним досвідом Анастасія

Іноді необхідно просто побути на самоті, щоб пізнати себе, розібратися у своїх думках. Це те, що регулярно практикує сама знаменитість. Але варто розрізняти самоту та самотність, бо тільки першим можна насолоджуватися.

Щодо самотності, то вона не є проблемою для Насті. Скільки б не ходило чуток навколо можливого розлучення Каменських із Потапом, стосунки пари неймовірно міцні. Зокрема, співачка привітала коханого з 5-річчям подружнього життя, виклавши спільне фото.

“Я обіцяю бути тобі морем, небом бути зоряним”, — підписала світлину співачка словами із власної пісні “Обіцяю”

Також Каменських не боїться підкреслювати слова про справжність не лише словами, а й ділом. Іноді зірка викладає пости про те, якою вона є насправді. Без ідеальних фото з фільтрами та зайвих прикрас. Це дозволяє нагадати, що кожен є людиною, а не просто картинкою. І важливо не забувати про це серед красивих світлин в соціальних мережах.

Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих
Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.