45-річна Оля Полякова висловила обурення через бездіяльність людей навколо: “Чому ми досі тільки говоримо”

Популярна українська співачка Оля Полякова висловила невдоволення ситуацією в Україні. Зірка звернулася з критикою і до влади, і до людей. Як відреагує суспільство на слова артистки?

Червень відомий у всьому світі як місяць гордості. Це час, коли мільйони людей викладають пости в соціальних мережах та виходять на вулиці, аби відзначити боротьбу за рівність, права та гідність кожної людини, незалежно від її сексуальної орієнтації чи гендерної ідентичності.

Місяць гордості — це не лише яскраві заходи, але й важливе нагадування про ті виклики та дискримінацію, з якими все ще стикаються представники ЛГБТК+ у всьому світі. В цьому контексті надзвичайно важливо, коли популярні особистості відкрито висловлюють свою підтримку спільноті.

Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості
Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості

Однією з таких зірок є Оля Полякова, яка нещодавно нагадала про обмеження та виклики, які все ще актуальні для ЛГБТК+ в Україні. Співачка відверто обурена тим, що у 2024 році доводиться продовжувати розмови про рівні права замість того, щоб забезпечити їх для всіх людей, незалежно від їхньої орієнтації. Полякова також звертає увагу на безглуздість страхів, котрі вирують у противників ЛГБТК+.

“Поки хтось переживає, що веселка перетворить їх на геїв, людям доводиться оформлювати фіктивні шлюби з друзями”, — наголошує на несправедливості артистка

Через бюрократичні перепони представники ЛГБТК+ значно обмежені у своїх правах у порівнянні із гетеросексуальними парами. Якщо немає юридично закріпленого статусу подружжя, то для держави стосунків не існує. Тому Оля Полякова вкотре звертається до влади з вимогою прийняти два “завислих” законопроєкти, які дозволять ЛГБТК+ дійсно мати рівні права, а не лише говорити про них.

Підтримку спільноті висловили також інші зірки, зокрема, співак Володимир Дантес. Спільно з дизайнеркою Дашею Кацуріною вони навіть створили фільм, в якому намагалися показати всю абсурдність обмежень, що продовжують діяти для людей ЛГБТК+ в Україні.

Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості
Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?