З місяці, а вона вже на стилі: Лілія Ребрик показала, як нарядила молодшу дочку – банти, мережива та окуляри

У модної мами – модні дітки, навіть якщо їм лише три місяці. Які вбрання придбала Лілія Ребрик для молодшої донечки з гарним ім'ям Адель.

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик неодноразово вражала телеглядачів своїми стильними вбраннями в студії. Навіть після пологів стилісти каналу підбирали для багатодітної мами образи, які наголошували на її красивій жіночній фігурі. У повсякденному житті знаменитість теж намагається одягатися за останніми віяннями моди. Своїх трьох дочок -12-річну Діану, 5-річну Поліну та 3-місячну Адель зірка також вбирає у стильні образи.

Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури
Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури

Так, напередодні Лілія Ребрик оприлюднила фотографію, де продемонструвала вбрання для наймолодшої своєї дівчинки. У кадрі мала Адель постала в милому дитячому комбінезоні жовтого кольору, який був доповнений пінетками з великими мереживними бантами, головним убором кольору хакі з бантом і сонцезахисними окулярами в яскравій оправі. На задньому плані щаслива багатодітна мама у стильних широких джинсах та льняній сорочці.

“Будь на стилі”, – коротко підписала фотографію Лілія Ребрик.

Нагадаємо, що малеча Адель народилася 15 березня 2024 року. Це вже третя дівчинка у зірковій родині ведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого. Про свою вагітність зірка повідомила за кілька місяців до пологів, опублікувавши кадри надзвичайно красивої сімейної фотосесії для глянсового журналу Viva.

Лілія Ребрик на сімейній фотосесії для Viva
Лілія Ребрик на сімейній фотосесії для Viva

Потім уже були зворушливі кадри з ґендер-паті, де сімейна пара дізналася, що стануть батьками ще однієї дівчинки.

Лілія Ребрик вже встигла дати кілька інтерв’ю, де розповіла, про те, як протікає її материнство, як чоловік Андрій допомагає їй доглядати за малюком, щоб у мами було хоч трохи часу для себе. Зазначимо, що вже за кілька тижнів Лілія Ребрик вийшла з декретної відпустки і почала виходити в ефір ранкової програми для телеканалу Дім.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.