Відомий режисер зізнався, чому йому соромно за співпрацю з Могилевською: ніхто не знав, що станеться таке

Відомий український режисер Герман Ненов вперше розповів, за яку роботу йому досі незручно, і так склалося, що співпраця з Наталією Могилевською принесли йому такі емоції.

Наталія Могилевська — артистка з надзвичайним багажем знань та досвідом. За 30 років вокальної кар’єри співачка встигла попрацювати з безліччю колег, взяти участь у різноманітних шоу, а також здивувати публіку постановками. Навіть зараз вона проявляється по-різному: то дає концерти, то бере участь у театрі, то читає вірші.

Свіжого репертуару від зірки не так багато. Так само вона зараз не витрачається на активну зйомку кліпів. Тим не менш, вірні фанати ніколи про неї не забувають, і шанувальників менше не стає. Це той випадок, коли кар’єра вже сама починає працювати на артиста.

Але так само почалили спливати вельми неприємні деталі співпраці з артисткою. Буквально нещодавно з’явилося нове інтерв’ю, в якому продюсер Вадим Лисиця зізнався, що співпрацювати з Наталією Могилевською було надзвичайно складно, і розповів, що найкращі результати він отримував, коли співачка не втручалася.

Герман Ненов розповів про великий провал Наталії Могилевської

 Герман Ненов розповів про великий провал Наталії Могилевської

Відомий український режисер Герман Ненов нещодавно також дав ексклюзивний коментар на рахунок співпраці зі знаменитостями. І зізнався, що йому соромно лише за двох співачок, з якими він працював. Першою виявилася Ані Лорак, і у цьому питанні все зрозуміло. Він зізнався, що Кароліна запевняла, нібито дуже хоче повернутися до України, і насправді її просто вижили.

Лише після 2022-го до багатьох шанувальників артистки та її колег і друзів дійшла правда: Кароліна не скористалася можливістю переїхати назад до України, коли така можливість була, і з’явилася абсолютно в усіх українських артистів, що перебували на території російської федерації.

Другою стала Наталія Могилевська. Але не через репутаційні проблеми чи складність роботи, а через провальну постановку. Невдачі стаються у всіх, але судячи з усього, цю Герман прийняв дуже близько до серця.

З Наталією Могилевською він працював у 2017 році на премії M1 Music Awards. Тоді головною ідеєю номера була 3D голограма. У той час для України це було щось нове, тому ніхто не знав, як із цим працювати. У підсумку вона впала прямо на сцені. А потім у Могилевської раптово відключився звук.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.