Імпозантний красень, у якого в зятях Юрій Горбунов: як виглядає батько Каті Осадчої Олександр Володимирович

Зірка "Світського життя" Катя Осадча зворушливо привітала свого батька Олександра Володимировича з Днем народження та показала, як відзначали сімейне свято.

Напередодні в сім’ї зіркових телеведучих Каті Осадчої та Юрія Горбунова відбулося важливе сімейне свято. Свій День народження відзначав батько знаменитості та свекр продюсера – Олександр Володимирович Осадчий. З нагоди свята Катерина поділилася рідкісними світлинами з іменинником. На одному з фото, яке було зроблено на подвір’ї будинку де мешкає зіркова пара, Олександр Володимирович, який раніше обіймав високу посаду генерального директора ДП ВО «Київприлад», позував із дочкою у стильних джинсах та смугастій футболці. На інших він з’явився у кадрі зі своєю дружиною Ганною Павлівною та онуком, а також у родинному колі.

У привітанні Катя Осадча відзначила, що день народження батька для неї був завжди особливим святом, а також зазначила, що у них дуже багато спільного – обоє люблять робити ремонти та впорядковувати житло, читати книги, які завжди лежать на полицях безладно, подорожувати та ходити на екскурсії. Катерина подякувала батькові за риси характеру, які дісталися їй від нього, а також побажала йому довголіття.

“Нам ще стільки треба побачити і стільки пам’яток обійти, ось аби перемога швидше!” – написала Катерина.

Юрій Горбунов приєднався до поздоровлень.

А ввечері зіркова родина зібралася у повному складі у затишному ресторані. Про те, як відбувалося урочистість, Осадча показала у “сториз” свого Instagram. На заході Олександр Володимирович, якому виповнилося 78 років, з’явився у сірих класичних штанах та стильній сорочці з принтом. Горбунов з’явився у ресторані у білих штанах та чорній футболці. Катя Осадча обрала брючний костюм та білу футболку. Мама знаменитості одягла чорне вбрання.

Катя Осадча показала рідкісне фото з батьком, на якого дуже схожа
Катя Осадча показала рідкісне фото з батьком, на якого дуже схожа

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.