Молодша за 14-річну доньку: Віра Брежнєва вразила кардинальними змінами – нічого натурального не залишилося

Співачка Віра Брежнєва оприлюднила фотографії, на яких виглядає молодша за свою 14-річну дочку Сару Кіперман. Не всі задоволені новим перетворенням артистки.

Днями молодша донька Віри Брежнєвої від українського мільярдера 14-річна Сара Кіперман розповіла про своє розкішне життя за кордоном. Дівчина оприлюднила кілька фотографій, на яких засвітила деякі прикраси від відомих світових дизайнерів, вартістю десятки, а то й сотні тисяч гривень, а також розповіла про свої улюблені люксові бренди.

Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків
Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

Сара зізналася, що з 2022 року вона є власницею студії дизайну, а також похвалилася, що збирається вступати до престижного Інституту Марангоні, в якому свого часу навчалися відомі дизайнери Доменіко Дольче та Франко Москіно. Також у мікроблозі 14-річної дочки Брежнєвої можна знайти її фотографії з останньої фотосесії. У коментарях багато хто пише, що Сара дуже швидко подорослішала і стала виглядати старше своїх років, на відміну від своєї мами, яка з роками тільки молодшає.

Дочка Вері Брежнєвої Сара Кіперман
Дочка Вері Брежнєвої Сара Кіперман

Так, напередодні 42-річна Віра Брежнєва оприлюднила серію фотографій, зроблених на відкритті модного бутіка у Варшаві. У кадрі артистка з’явилася з легким макіяжем у шкіряних штанях та відкритому топі. У Мережі відразу з’явилися коментарі. Деякі підписники не впізнали Віру. Багато хто запідозрив, що співачка зробила пластику.

“Те чи пластика невдала схожа на азіатку”, “Н-так … Ось скоро і від Брежнєвої нічого натурального не залишиться”, “Взагалі не схожа на себе … як шкода, що вона так ось … зі своєю індивідуальністю вчинила”, “Одягла як малолітка”, “Віра, поверніть свою фірмовий чубок!”, “Я вас ледве впізнала”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що після розлучення з Костянтином Меладзе, Віра Брежнєва кардинально переглянула своє ставлення до життя і вирішила, що тепер хоче бути справжньою. Якийсь час співачка взагалі не фарбувала волосся і не завдавала макіяжу, проте незабаром повернулася до свого колишнього образу і знялася в нереально красивій та гламурній фотосесії.

Віра Брежнєва стала виглядати молодшою ​​за 14-річну дочку
Віра Брежнєва стала виглядати молодшою ​​за 14-річну дочку

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!