“Халабуда” з троянд із гламурною кришталевою люстрою: як виглядає розкішний заміський будинок Тіни Кароль

Цю велику ділянку з недобудованим будинком Тіна Кароль отримала в подарунок від чоловіка. Як облаштувала співачка свій особняк? Що цікавого знаходиться за високим парканом?

Як відомо, співачка Тіна Кароль, коли перебуває в Україні, весь свій час проводить у заміському будинку під Києвом у селі Зазим’я, який отримала в дар від покійного чоловіка продюсера Євгена Огіра за народження сина Веніаміна. Тоді це була порожня величезна ділянка з недобудованим будинком. За 10 років артистка перетворила його на справжній райський куточок.

Дім Тіні Кароль у селі Зазим'я
Дім Тіні Кароль у селі Зазим’я

Так, напередодні Тіна Кароль оприлюднила кілька фотографій, на яких було знято красиві краєвиди її заміської ділянки та кадри всередині будинку. Вперше співачка показала свою спальню з гардеробною та туалетним столиком, на якому можна побачити її косметику, парфуми та милу листівку від сина у вигляді серця, що висить на дзеркалі.

Також Кароль показала дуже гарну зону для відпочинку, яка розташована на зеленому лужку недалеко від будинку. У центрі конструкції, що нагадує “халабуду”, яка заплетена трояндами, що кучеряві, знаходиться невеликий круглий столик і стільці білого кольору. Над ними висить гарна кришталева люстра.

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом

Відомо, що на ділянці, що розташовується на трьох рівнях, є гарний сад, невеликий город, де співачка власноруч вирощує овочі, басейн та спортивний майданчик. Дуже багато кольорів, більшу частину яких займають троянди.

Всередині будинку розташовується велика кухня, оснащена сучасною технікою, кілька спалень та ванних кімнат, студія, де Тіна записує свої нові пісні та кабінет покійного чоловіка, в якому досі зберігаються його речі. Також є кімната для єдиного сина, котрий іноді приїжджає з Великобританії відвідати маму.

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом

Схожі статті

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика похвалилася талантами маленького сина – “Роздивляємося шедеври”

Найбагатша учасниця "МастерШеф" Катя Велика, яка нещодавно зізналася, що її син розвивається трохи повільніше за ровесників, похвалилася його подарунком. Це було для неї дорожче, ніж діаманти.