Вона перша в його хіт-параді: Коляденко знову заговорив про Ірину Білик – сказав те, що кожна хоче почути

Дмитро Коляденко, який розповів, що порвав усі стосунки з Іриною Білик, знову згадав про свою колишню дружину. У кожному інтерв'ю він говорить одне й те саме.

Нещодавно хореограф Дмитро Коляденко в інтерв’ю Славі Дьоміну зізнався, що остаточно посварився зі своєю колишньою дружиною Іриною Білик і нарешті поставив крапку в їхніх стосунках. Однак у кожному своєму інтерв’ю Діма все одно згадує про колишню і обов’язково говорить про неї кілька слів.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

Так, в ефірі “Люкс ФМ” Коляденко розкрив деякі дуже особисті моменти їхнього короткого, але дуже бурхливого та емоційного шлюбу. У розмові з журналістом хореограф сказав, що Білик найкраща жінка, з якою йому доводилося жити. Тут Дмитро говорив не про її якості господині, а про інтимніші моменти. Хореограф підтвердив свої ранні висловлювання, що Ірина Білик “королева с…”.

Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик

“Я часто думаю, як усе це було круто. Можу сказати, що в моєму хіт-параді вона має перше місце”,- зізнався Дмитро Коляденко.

На уточнююче питання про переваги зірки, її колишній чоловік відповів, що Ірина Білик більше про кохання, про стосунки.

“Вона дуже класна жінка”, – сказав Коляденко.

Нагадаємо, що любовний роман між Іриною Білік та Дмитром Коляденком тривав десятиліттями, хоча разом вони були лише близько трьох років. Хореограф нескінченно освідчувався співачці в коханні вже після розлучення і казав, що вона єдина жінка його життя. Ірина Білик, згадуючи спільне життя з Коляденком, розповідала, що це були дуже бурхливі стосунки, які супроводжувалися ревнощами, галасливими скандалами та навіть бійками.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Діма Коляденко та Ірина Білик

Але, незважаючи на це, екс-подружжю вдалося зберегти теплі відносини. 2023 року Дмитро та Ірина несподівано почали з’являтися на публіці разом, що стало приводом чуток про їхнє возз’єднання. Однак, це були суто дружні стосунки. Зараз, за ​​словами Коляденка, в Ірини новий чоловік, а він продовжує шукати своє кохання і навіть почав ходити на побачення.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.