Налчаджиоглу через тиждень після розставання з коханою показав, з ким тепер проводить вечір – дуже красива

Ще нещодавно він освідчувався в коханні своїй новій нареченій і збирався одружуватися втретє, проте до РАГСу так справа й не дійшла. Проте самотність Мурату не загрожує.

Декілька днів тому стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучився зі своєю коханою Анастасією Фоксі. Першою про це повідомила модель, оприлюднивши відео, де подякувала ексу за красивуу історію – “попри все”.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі
Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

А потім про розрив повідомив сам Мурат. Він також оприлюднив піст, де написав на чорному тлі:

“Будь так зайнятий любов’ю до свого життя, що в тебе не буде часу на сумніви, занепокоєння чи страх”, – з перекладу з англійської мови та видалив усі спільні фото з Анастасією.

Мурат Налчаджиоглу показав, з ким живе після розставання
Мурат Налчаджиоглу показав, з ким живе після розставання

Більше жодних коментарів від колишніх, які нещодавно клялися один одному у вічному коханні і навіть побралися, так і не надходило. Тепер кожен із них живе окреме життя. Фоксі зустрічається з подругами і проводить час із сином. Налчаджиоглу теж не самотній.

Так, напередодні в мікроблозі турецького бізнесмена з’явилося відео, на якому знято його собаку. Вони разом лежать у ліжку та дивляться телевізор. Зважаючи на все, той самий пес, якого вони придбали разом з Анастасією, коли повернулися з ОАЕ, де вперше зустрілися.

Мурат Налчаджиоглу показав, з ким живе після розставання
Мурат Налчаджиоглу показав, з ким живе після розставання

Нагадаємо, що роман моделі та турецького бізнесмена розвивався дуже стрімко. Пара зустрілася під час новорічних свят в ОАЕ та одразу ж “відчули спорідненість душ”. Щоправда, на той момент Мурат ще офіційно був одружений з Лілією Реус, але це вже нікого не бентежило. У лютому 2024 року Налчаджиоглу отримав офіційне розлучення і збирався будувати відносини з Фоксі – обидва представили одне одного рідним і стали навіть з’являтися на публіці разом. Однією з останніх спільних публікацій була фотографія з татуюванням, яке Настя зробила на честь Мурата.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала, на що готова заради нього
Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала, на що готова заради нього

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.