Шкодувала все життя: Софія Ротару розповіла, що досі їй не дає спокою у 30-річному шлюбі з Євдокименком

Легендарна українська співачка Софія Ротару розповіла про те, що її досі турбує у її шлюбі з Анатолієм Євдокименком. Чоловік не з нами вже 20 років, але дещо артистку не відпускає.

Легенда української естради Софія Ротару вийшла заміж у молодому віці. Звичайно, на той час це було прикладом вдалого заміжжя: знайти коханого одразу, вийти за нього, і провести з ним усе своє життя. Окрім того, обидва були надзвичайно творчими людьми, і їхні таланти принесли їм популярність, славу та гроші.

Сім’я коханого співачки була інтелігентною, а після його одруження ще й поповнилася майбутньою примадонною. Над цим питанням Анатолій працював невтомно і звичайно, досяг шалених успіхів.

Софія Ротару розповіла, про що шкодує у шлюбі з Євдокименком

Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається
 Софія Ротару розповіла, про що шкодує у шлюбі з Євдокименком

Спочатку він разом з дружиною та її сестрами виступав в ансамблі, а пізніше допомагав дружині побудувати сольну кар’єру. Серед усіх цих турбот Софію Михайлівну також хвилювало питання материнства. Вона майже одразу захотіла малюка, але її чоловік був зосереджений на роботі. Тому довелося піти на хитрощі.

Зірка розповіла у своїх інтерв’ю про те, що обманула коханого: вона повідомила йому про вагітність, коли її не було, підготувала ґрунт, а після дійсно завагітніла. Таким чином на світ з’явився хлопчик Руслан, який через 30 років стане головною опорою для матері, а також врятує її кар’єру.

Сина батьки любили надзвичайно, намагалися йому надати усе найкраще, пестили та викохували. Руслан навіть і не думав пов’язувати своє життя зі сценою, адже полюбляє точні науки. Тим не менш, коли криза пройшла, він взяв у свої руки управління кар’єрою матері.

Софія Михайлівна в свою чергу якось зізналася про єдину помилку, яку допустила в шлюбі: це народження лише одного-єдиного спадкоємця.

Так, зірка неодноразово визнавала, що насправді хотіла дітей більше, і її великим провалом являється те, що вона так і не наважилася на другу вагітність. При цьому вона ніколи не розповідала чому: чи то не знайшла часу, чи то сталося інше.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.