Святослав Вакарчук став багатодітним батьком і приховав це від фанатів: у родині вже троє маленьких діток

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук не так давно повідомив про те, що в нього народився повісток, як раптом надійшла новина і про появу дочки.

Святослав Вакарчук довго приховував будь-які відомості про свою родину. Але ні для кого не було секретом, що артист вже давно проживає у шлюбі зі своєю коханою Фонарьовою, а також виховав у цих стосунках її дочку Ксенію.

У пари ніколи не було спільних дітей, і в якийсь момент вона просто змирилися з думкою про те, що не почують щасливої новини про поповнення в його сім’ї. Але варто відмітити, що шанувальники на це все ж таки сподівалися. Тим паче, що подібні речі часто стають великим натхненням для музикантів і даруючи слухачам надзвичайні композиції.

Святослав Вакарчук розповів про свою сім’ю та дітей

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина
 Святослав Вакарчук розповів про свою сім’ю та дітей

Як раптом команда Святослава повідомила про його розлучення, а також народження первістка. На світ з’явився маленький Іван Вакарчук, який отримав своє ім’я на честь дідуся. Не встигла публіка звикнути до того, що Вакарчук став батьком, як стало відомо про народження в нього дочки Соломії. На той момент особистість його дружини також була розкрита. Нею виявилася Євгенія Яцута.

І ба більше, сім’я виявилася багатодітною. Адже продюсерка також виховує дочку від попередніх стосунків Соню, яка ще доволі маленька. Тобто, і сам Святослав Вакарчук має багатодітну родину, і тепер в його сім’ї аж двоє маленьких дівчат, а також хлопчик.

Нагадуємо, що про розлучення Святослава Вакарчука до останнього не було нічого відомо. Як і досі немає жодних відомостей про те, чи були вони з дружиною розписані офіційно. 10 років тому в мережі з’являлася новина про те, що нібито Святослав Вакарчук, імовірно, нарешті одружився. Але музикант ніколи її не підтверджував.

Пізніше інсайдери розповіли, що Ляля нібито дуже важко сприйняла новину про дитину у Вакарчука і навіть потрапила до лікарні. Однак, плітки також не отримали жодної реакції від зіркової родини.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.