Розповіла, як вчинила з екс-чоловіком лише після весілля з іншим: що насправді сталося між Гросу і Комковим

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше за тривалий час заговорила про свій минулий шлюб і розповіла дещо, чого ніколи не говорила.

Розлучення Аліни Гросу з московським бізнесменом Олександром Комковим майже одразу обернулося скандалом. Зірка настала ходити навколо, і одразу розповіла, що між ними сталося.

Згідно версії Аліни, після декількох місяців спільного життя і коханий попросив перерву в стосунках. Мовляв, тоді він зібрав свої валізи і рушив з дому. Однак, не проводив цей час у самотності. Нібито у його житті на той момент з’явилася інша жінка. Розповіла, що вона була набагато старша і набагато багатша за неї. Але з молодим підприємцем неї не склалося, а тому Олександр поспішив повернутися до дружини.

Аліна назад його не прийняла, і на цьому історія завершилася. Хоча вона і несло негативний сенс, посприяла популяризації композиції зірки і спрацювала як піар.

Аліна Гросу розповіла, як насправді завершився її шлюб з Комковим

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу розповіла, як насправді завершився її шлюб з Комковим

Друзі молодого бізнесмена неодноразово намагалися його підтримати у цій історії і навіть спілкувалися з журналістами, пояснюючи, що все було не так однозначно.

Сам Олександр дав лише єдиний коментар, в якому заявив, що ініціатива розлучитися належала йому, а їм обидвом. Але врешті-решт, Аліна найшла своє щастя і після весілля здивувала вельми цікавою розповіддю.

Співачка зізналася, що коли тільки-но розсталися з Олександром, але ще не була з ним офіційно розлучена, зустріла актора, з яким в неї закрутилася інтрижка. Нібито, нічого такого між ними не було, але почуття вже зародилися. Тоді вона ще сподівалася на примирення з коханим і навіть думала, що це цілком реально.

Однак в неї почали розвиватися стосунки з колегою, і згодом вони вступили у роман. Олександр Комков залишився на задніх позиціях і не зміг підкорити свою дружину ще раз.

Саме в цій розповіді Аліна також повідала, що виявляється цей актор сильно їй зраджував, і в нього було безліч коханок. Окрім того вона далеко не одразу це зрозуміла, а тому і мала чималий стрес під час цього роману, так як підозрювала цього обранця, аж допоки не знайшла докази.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.