МастерШеф 13 сезон – фінал від 08.06.2024: хто став переможцем? Ім’я найкращого кулінара-аматора

Фінал МастерШеф-13 від 08.06.2024 відбувся і переможця вже визначили. Ви можете докладніше дізнатися, хто переміг МастерШеф-13 у нашій статті.

Хто переміг МастерШеф-13 більше не загадка, адже на це питання вже є відповідь. Фінал від 08.06.2024 вийшов надзвичайно іікавим, адже за перемогу змагалися найсильніші учасники проєкту. У них була лише одна головна мета – досягти своєї цілі, обійшовши абсолютно всіх суперників.

Кому ж вдалося стати найкращим кухарем проєкту? Та, хто переміг МастерШеф-13 – це Аліна Бурик.

Хто переміг МастерШеф-13

Весь суддівський склад МастерШеф
Хто переміг МастерШеф-13

Аматори Альона, Аліна, Владислав та Ірина опинилися за крок від суперфіналу. Після минулого конкурсу Олена, яка приготувала найкращу страву, обрала собі напарницю для фіналу, розподіливши четвірку учасників МастерШеф-13 на дві пари. Вперше

за всю історію шоу дві пари кулінарів приготували дві спільні страви, які й визначили суперфіналістів. Судді хотіли, щоб фіналісти приготували щось яскраве, епатажне та видовищне – шедевр, від якого не можна відірвати очей. Здивувати суддів вдалося лише двом: Аліні та Альоні.

Примітно, що під час конкурсу Альона була вельми емоційною, але врешті-решт програла Аліні, що можливо розуміла вже під час процесу.

Аліна в свою чергу отримала ексклюзивний шанс не тільки просуватися кар’єрою, але й навчитися новому, що дається далеко не кожному.

Примітно, що далеко не вся публіка була згодна з рішенням суддів. Хоча і її суперниця також не викликала багато симпатії, все ж таки велика кількість користувачів поділилася у коментарях під офіційною сторінкою що в соціальній мережі Instagram, що не раді такому перебігу подій і такому результату.

Однак задовільнити публіку інколи буває дуже важко. Зокрема, в коментарях під публікацією на офіційній сторінці що в соціальній мережі Instagram користувачі почали залишати свої думки на рахунок побаченого, і не скупилися на критику суперфіналістів.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.