Які насправді стосунки між екс-закоханими Лідією Таран та Андрієм Доманським: не сказали остаточне прощавай

Лідія Таран та Андрій Доманський свого часу були надзвичайно красивою парою, яка захоплювала публіку. Однак, це залишилося далеко в минулому.

Майже одразу після свого розлучення з дружиною Андрій Доманський знайшов місце в серці для іншої. Нею стала Лідія Таран. Можна сказати, що це була найкраща журналістська пара, адже більш красивих партнерів було годі шукати.

Ведучу неодноразово намагалися звинувачувати у тому, що вона розбила сім’ю. Здебільшого, такі думки у публіки з’являлися через швидкість, з якою Андрій Доманський зробив вибір на користь своєї колеги. Однак, досі невідомо, чи доклала Лідія хоч якусь руку до того, що Андрій прийняв рішення розійтися з колишньою дружиною Юлією.

Лідія Таран розповіла, які в неї стосунки з Андрієм Доманським

Андрій Доманський і Лідія Таран
 Лідія Таран розповіла, які в неї стосунки з Андрієм Доманським

Ці стосунки вийшли вельми нестандартними, не дивлячись на те, що за ними спостерігала вся країна. Лідія Таран не хотіла заміж за свого обранця. Андрій Доманський говорив про це відкрито. Мовляв, вона не прикидалася, і дійсно не збиралася виходити за нього заміж. Мовляв, про це навіть і говорило її ставлення до його сім’ї. Адже за роки стосунків вона лише раз поспілкувалася з його матір’ю.

Сам телеведучий також не хотів одружуватися, і активно говорив про те, що зневірився в шлюбі і більше на це не піде. Насправді ж свого слова він не дотримав. Незабаром у молодих людей народилася дочка Василина. А потім настала в криза стосунках.

Андрію доманському не сподобалося те, що Лідія Таран захотіла брати участь в танцювальному шоу, і коли вона його не послухала, розірвав стосунки. Телеведуча зізнавалася, що не хотіла спілкуватися зі своїм колишнім, і зробилаб все, щоб цього уникнути. Однак, її дочка була дуже маленькою, і спілкуватися з батьком їй було необхідно. Тому Ліді доводилося бути посередником між ними.

Коли Василина трохи підросла, вона почала робити це самостійно, і Лідія Таран нарешті звільнилася і змогла зробити те, чого хотіла: повністю розірвати зв’язок з Доманським.

Зараз між ними немає взагалі нічого, адже вони навіть не бачиться. Лідія Таран перебуває у Франції, а Андрій Доманський, за останніми даними, опинився в Прибалтиці.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.