“Скоро здадуть нерви”. У молодої дружини Володимира Остапчука Полтавської конфлікт із сусідами: яка причина?

Бізнесвумен Катерина Полтавська не приховуючи емоцій пояснила, чому ладна відмовитися від свого бізнесу та закрити його. Виявляється, винні нетерпимі сусіди.

Відома блогерка та бізнесвумен Катерина Полтавська поскаржилася на нові проблеми в бізнесі. Жінка не приховувала почуття та випалила всю правду на підписників у своєму Instagram.

Як відомо, блогерка має власний салон краси, який відкрила не без допомоги зіркового чоловіка, але зараз для її справи прийшли темні часи. При чому в прямому сенсі цього слова. Через постійні відключення електроенергії, страждають не тільки побутові, а й промислові. Власники бізнесів вимушені витрачати кошти на купівлю генераторів, аби надавати послуги в незалежності від аварійного графіка.

Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі
Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі

Так вчинила і Полтавська. Проте, не всім це подобається. За совами жінки, залишити генератор в приміщенні, вона не може, але й на вулиці ввімкнути його нереально, бо відразу знаходяться ті, кому заважає шум. Катерина не розуміє, чому вимушена сперечатися з мешканцями будинку, адже це не вона винна в постійних відключеннях.

“Можливо я чогось не розумію, але я ж наче вимушена користуватися генератором через обставини, які не залежать від мене. Не сама собі вигадала, що хочу заважати сусідам. Тим паче я купила хороший генератор. А не той, який кричить на всю вулицю. Скоро здадуть нерви і я закрию все”, – емоційно висловилася Полтавська.

Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі
Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі

Жінка зазначила, що ладна закрити бізнес. Проте, вона дуже жалкує часу та сил вкладених в салон. Крім того, Полтавська відчуває відповідальність за своїх працівниць. Жінка розуміє, що її проблеми то дрібниці в порівнянні, але не “вивозить” такого емоційного навантаження та потребує підтримки. Цікаво, Остапчук з цим не справляється?

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.