Колишня Налчаджиоглу перевершила Лорак і розійшлася з бізнесменом витонченіше: “Немає сенсу згадувати мене”

Колишня обраниця Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі перевершила Ані Лорак і розійшлася з бізнесменом набагато витонченіше. Що між ними сталося?

Не встигла прокотитися новина про розлучення Мурата з дружиною Лілією Реус як стало відомо, що у бізнесмена вже нова обраниця. Нею стала ніхто інша, як Анастасія Фоксі. Публіка одразу ж проявила чимало цікавості до її персони, адже дівчина разюче відрізнялася від своїх попередниць. Примітно, що як зовнішністю, так і характером.

Анастасія Фоксі зробила публічне звернення до екс-коханого Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі
Анастасія Фоксі зробила публічне звернення до екс-коханого Налчаджиоглу

На цей раз підписники мали думку стосовно того, що ці взаємини можуть тривати набагато довше, ніж попередні романи підприємця. Все ж таки, на цей раз закохані набагато більше були схожі одне на одного, і дивували однаковим підходом до життя, ставленням до критики, вмінням любити, тощо. Ба більше, Мурат навіть встиг познайомити Анастасією зі своєю дочкою Софією. Але не так склалося як гадалося!

Декілька днів тому мережею розповзлися чутки про імовірне розставання пари, а пізніше молоді люди знову від писалися одне від одного, як це часто буває у бізнесмена. Анастасія ж вирішила розповісти про розрив максимально елегантно та поетично, тому зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зі зверненням до екс-обранця.

“Якщо моя енергія не розбудить тебе, я не для тебе. Якщо мій розум не надихає тебе, не змушуй єднання. Якщо моя думка не може змусити тебе думати глибше, немає сенсу згадувати мене. Якщо моя пристрасть не зачіпає тебе, тоді тобі краще змінити напрямок”, – написала модель.

Також модель поміркувала про кохання і про те, що один із найбільших проявів любові – відпускати.

Примітно, що з Ані Лорак Мурат розстався з величезним скандалом. Йому не вдалося приховати правду про свої зради та інші неприємні моменти у шлюбі. Так само Лілія Реус хоча і намагалася уникнути подібних речей, але зробити цього не вдалося.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.