“Мені це вдалося.”: 29-річна Аліна Гросу вразила новиною про участь в зйомках у проєкті від Netflix

Відома артистка нині мешкає за кордоном. Америка відкрила для неї нові можливості, тож Аліна Гросу вирішила ними скористатися та спробувати себе в акторстві.

Відома українська співачка Аліна Гросу зізналася, що не гає часу дарма. Її життя в США дуже насичене та має масу можливостей. Жінка зрозуміла, що не має права проґавити такий шанс та почала розвиватися у зовсім нових сферах. Про це вона розповіла проєкту “ЖВЛ представляє“.

Виявляється, Аліна перебуває у Лос-Анджелесі – столиці американської кіноіндустрії та телебачення. Не дивно, що для нової кар’єри вона обрала сферу кіно. Зірка не тільки займається своєю акторською майстерністю, а й вивчає іншу сторону індустрії – режисуру.

“Я навчаюся на акторському та режисерському факультетах. Мені цікаво було зрозуміти різницю між різними системами”, – повідомила співачка.

Аліна Гросу розповіла про участь в зйомках для Netflix
Аліна Гросу розповіла про участь в зйомках для Netflix

Вона впевнена, що такі знання стануть у пригоді в майбутньому, а досвід отриманий від співпраці з американськими принесе користь у житті. Щобільше, вона вже має перший акторський проєкт. Її запросили на фільмування проєкту Netflix, який наразі є одним з найпопулярніших сервісів стрімінгового відео. Компанія не тільки гарантує якісний перегляд фільмів та серіалів від інших компаній, а й займається виготовленням оригінальної продукції.

“Я щаслива, бо мені це вдалося. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся”, – розповіла Аліна.

Аліна Гросу розповіла про участь в зйомках для Netflix
Аліна Гросу розповіла про участь в зйомках для Netflix

Наразі, жінка не може повідомити всіх деталей, бо підписала контракт. Проте, вона зізналася, що стоїть на одному знімальному майданчику з відомими голлівудськими зірками. Вже незабаром ми зможемо побачити цей шедевр та оцінити перспективи артистки.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.