41-річний Влад Яма вперше заговорив про свої плани після переїзду до Сполучених Штатів: “У вас все добре?”

Популярний український хореограф Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США. Тривалий час зірка взагалі відмовчувався на цей рахунок.

Про втечу Влада за кордон стало відомо у травні 2022-го. Впродовж декількох місяців хореограф намагався приховувати своє місцеположення, хоча уважні шанувальники одразу його встановили через Instagram, так як на той момент платформа надавала дані про перебування власника акаунту у країнах світу.

Зараз цей параметр можна вдало приховати від користувачів, і зірки цією функцією не нехтують. Тоді танцюрист розповів, що виїхав з України цілком легально, і ще тоді, коли не закрили кордони. Скептично до цієї заяви поставилися не тільки його підписники, але і навіть колеги, які не могли зрозуміти, як фізично можна було встигнути це зробити.

Влад Яма показав, чим харчується в США
Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

За кордоном Влад знаходиться вже 2 роки. Примітно, що він давно мріяв приїхати до Сполучених Штатів Америки, але в нього не було такої можливості через роботу. Коли ж прийшли непрості часи у державу, то рішення, судячи з усього, було прийнято одразу.

Незабаром Влад влаштувався хореографом у місцеву школу танців, а його дружина продовжила працювати блогером, хоча на деякий час зробила паузу у своїй діяльності.

На даний момент сім’я проживає у Флориді, але останнім часом Влад світиться в Нью-Йорку. Там нещодавно пройшла репетиція благодійного заходу для українців, де Влад буде брати пряму участь.

Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

Підписники помітили, що Яма почав зникати з інформаційного простору, а тому хвилювалися за нього. Однак, хореограф вперше розповів за ці 2 роки про свої плани на майбутнє, заспокою фанатів і заявив, що зникати точно не планує, і буде продовжувати знаходитися на зв’язку.

Нагадуємо, що пара також говорила про своє бажання народити дитину. Втім, про поповнення в сім’ї обидва поки що більше не говорять. Можливо, обставини поки що цього не дозволяють.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.