Переніс хворобу і переїхав до Чернігова: куди зник колись популярний телеведучий з “Миколиної погоди”

Ніні 73-річний Микола Луценко вже на пенсії, проте не перестає працювати. Чим саме займається телеведучий та чому він покинув життя у столиці?

Відомий український актор і телеведучий Микола Луценко отримав широку впізнаваність через участь в програмі з прогнозу погоди. Напевно немає людини, яка б не знала його легендарну фразу “Нехай проблеми та незгоди не роблять вам у житті погоди”. Проте, наразі, чоловіка ніде не видно. Чим займається чоловік та чому зник з телеекранів? про це він розповів у інтерв’ю для OBOZ.UA.

У 2017 році його життя кардинально змінилося. Здоров’я чоловіка підкосила раптова хвороба – інсульт, через яку він майже не міг говорити. Далі тривале лікування, а потім реабілітація та спроба повернутися до звичного життя.

“Прокинувся серед ночі, а кімната ніби пливе кудись. Не можу піднятися, не можу говорити. Добре, що був у квартирі не сам. В лікарні мене дуже швидко взяли в обіг. Але говорити не міг – тільки одні матюки з мене вилазили”, – пригадує Микола.

Микола Луценко розповів про своє життя після завершення співпраці з ICTV
Микола Луценко розповів про своє життя після завершення співпраці з ICTV

Робота на телебаченні вже не здавалася такою легкою, тож чоловік вирішив вийти на пенсію. Щобільше, він продав нерухомість в столиці та перебрався до Чернігова. За словами екстелеведучого, життя тут спокійніше та більш підходить для пенсіонера. Як жителька Чернігова підтверджую, місто затишне та дуже комфортне.

Крім квартири і центрі Чернігова, Микола має дачу, яка знаходиться недалеко від міста. Чоловік анітрохи не пожалкував про свою ідею покинути столицю. Він насолоджується природою та відкриває для себе нові хобі.

“А тут, у Чернігові, в мене прямо з балкона можна ловити рибу. Будинок розташований біля річки”, – пояснив Луценко.

Микола Луценко розповів про своє життя після завершення співпраці з ICTV

Попри те, що Микола вже офіційно на пенсії, всидіти на місці чоловік не може. Він досі працює як актор дубляжу. На його рахунку ролі в популярних мультфільмах, таких як “Рататуй”, “Панда Кунг-фу”, “Сімпсони”.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.