Оля Полякова не стримала емоцій прямо посеред концерту та почала скандалити: хто вивів співачку з себе?

Популярна українська співачка Оля Полякова була вимушена зупинити виступ. Зірка не стала стримувати емоцій та гучно висловилася про все, що думає.

Знаменита українська співачка Оля Полякова впродовж двох років активно гастролює Україною, і відраховує гроші на благодійність з цих концертів. Зірка буває з виступами як на батьківщині, так і за кордоном.

У вас її репертуар на даний момент складається з українських пісень. Деякі вона переклала з російської мови, деякі написала за останні 2 роки.

Хоча спочатку разом зі своєю старшою дочкою Марією та молодшою Алісою зірка знаходилася за кордоном, пізніше вона прийняла рішення повернутися. Згодом приїхала Маша, а зараз відомо, що в Києві залишиться і Аліса.

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Скандал навколо доньки Олі Полякової набирає обертів
Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Сім’я як і раніше проживає під Києвом у своєму розкішному маєтку. Уляна зраджує звичкам, і навіть не дивлячись на шалений стрес залишається такою самою веселою та з гумором. А коли гнівається, то не стримує себе.

Так, нещодавно відбувся концерт у кривому розі, якому Ольга дуже раділа. Коли їй вперше довелося перервати виступ через тривогу, вона сильно засмутилася. Але в другий раз вона вже не стала стримувати себе.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому нецензурно висловлювалася на адресу росіян і залишили їм багато “побажань”. У цьому питанні з нею напевно погодяться не тільки глядачі, які прийшли на її концерт, але вся країна.

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова потрапила у скандал через Влада Міцкевича, який заявив, що в нього був зі співачкою роман і вони разом близько року жили в квартирі. Оля спростувала дану новину, пояснивши, що нібито вони були лише друзями, а у кулінара є певні проблеми, через які він так поводиться.

Поведінка чоловіка Олі Полякової лише підтвердила той факт, що в родині все в порядку.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.