Оля Полякова не стримала емоцій прямо посеред концерту та почала скандалити: хто вивів співачку з себе?

Популярна українська співачка Оля Полякова була вимушена зупинити виступ. Зірка не стала стримувати емоцій та гучно висловилася про все, що думає.

Знаменита українська співачка Оля Полякова впродовж двох років активно гастролює Україною, і відраховує гроші на благодійність з цих концертів. Зірка буває з виступами як на батьківщині, так і за кордоном.

У вас її репертуар на даний момент складається з українських пісень. Деякі вона переклала з російської мови, деякі написала за останні 2 роки.

Хоча спочатку разом зі своєю старшою дочкою Марією та молодшою Алісою зірка знаходилася за кордоном, пізніше вона прийняла рішення повернутися. Згодом приїхала Маша, а зараз відомо, що в Києві залишиться і Аліса.

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Скандал навколо доньки Олі Полякової набирає обертів
Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Сім’я як і раніше проживає під Києвом у своєму розкішному маєтку. Уляна зраджує звичкам, і навіть не дивлячись на шалений стрес залишається такою самою веселою та з гумором. А коли гнівається, то не стримує себе.

Так, нещодавно відбувся концерт у кривому розі, якому Ольга дуже раділа. Коли їй вперше довелося перервати виступ через тривогу, вона сильно засмутилася. Але в другий раз вона вже не стала стримувати себе.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому нецензурно висловлювалася на адресу росіян і залишили їм багато “побажань”. У цьому питанні з нею напевно погодяться не тільки глядачі, які прийшли на її концерт, але вся країна.

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова потрапила у скандал через Влада Міцкевича, який заявив, що в нього був зі співачкою роман і вони разом близько року жили в квартирі. Оля спростувала дану новину, пояснивши, що нібито вони були лише друзями, а у кулінара є певні проблеми, через які він так поводиться.

Поведінка чоловіка Олі Полякової лише підтвердила той факт, що в родині все в порядку.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.