Що насправді роблять Винник і Таюне за кордоном: стали відомі скандальні подробиці їхніх важких “операцій”

Після від'їзду за кордон Олег Вінник дав лише одне велике інтерв'ю, яке зробило неоднозначну реакцію у шанувальників. Про що не розповів артист і чим насправді вони з Таюне займалися майже три роки.

Після лютого 2022 року український шоу-бізнес розбився на два умовні табори – тих, хто залишився та тих, хто правдами чи неправдами виїхав за кордон. Перші продовжують виступати, деякі вступили до лав ЗСУ, а другі вирішили з нуля будувати нове життя за кордоном, прихопивши усі свої заощадження. Про те, як живе насправді в Німеччині співак Олег Винник та його передбачувана дружина Таюне, розповів скандальний блогер Богдан Беспалов.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

На сайті журналіста з’явився матеріал, де журналіст озвучив інформацію, яку отримав від своїх таємних джерел. За даними Беспалова, Винник виїхав з України незадовго до початку війни. Природно артист вибрав Німеччину, де раніше тривалий час жив і працював у театрі.  Зразу він виходив на зв’язок у Instagram і випускав відео на підтримку України, а за кілька місяців зник. Спочатку ходили чутки, що артист тяжко хворий і лікується від онкології і як тільки йому полегшає, то знов з’явиться. Однак потім стало відомо, що його “страшна” хвороба не має відношення до онкології. Про це розповів сам Винник за півтора року після зникнення в інтерв’ю Вікторії Курочці на каналі Ютуб КРП (крупним планом).

Що насправді роблять Винник і Таюне за кордоном
Що насправді роблять Винник і Таюне за кордоном

Тоді співак сказав, що на цю недугу хворіє 3% населення Німеччини, але назву хвороби не уточнив. Але, Беспалов, посилаючись на джерела стверджує, що Винник і Таюне все ж таки зробили операції, але вони мають виключно косметичний характер.

Богдан пише, що на початку війни співак дійсно допомагав збирати кошти на допомогу українцям і навіть передав кілька машин, проте потім вирішив жити спокійним життям окремо від України та її проблем. Таїсія Сватко та їхній спільний син також знаходяться поруч, але намагається не світитися. А поки що Олег Винник сидить за кордоном, де живе своє найкраще життя, багато його “вовчиці” вже встигли знайти собі нових кумирів, проте частина відданих фанатів досі продовжують чекати на його повернення. Але щось підказує, вже не дочекаються.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.