Від кого народила Марія Яремчук? Поки її вважали цивільною дружиною Пономарьова, вона знайшла щастя з іншим

Не так давно стало відомо про поповнення у сім'ї Марії Яремчук. На цей рахунок довго не було жодної інформації, включаючи ім'я батька дитини.

Все, що стосується особистого життя Марії Яремчук проходило повз її шанувальників останні 5 років, і на це є причина, адже зірка завершила сценічну кар’єру і разом з цим почала приховувати що відбувається в її родині.

Хоча насправді зірка і раніше не надто активно ділилася деталями приватного характеру. На відміну від своїх колег Марія Назарівна намагалася усіма можливими способами уникати такого роду піару. Її подальше небажання вести публічний образ життя через нелюбов до сильної уваги до неї лише роблять цю позицію логічнішою.

Богдан Беспалов розповів про зміни в особистому житті Марії Яремчук

Богдан Беспалов розповів про зміни в особистому житті Марії Яремчук

Тривалий час публіка підозрювала, що її коханою людиною є Олександр Пономарьов. Все ж таки, він неодноразово натякав на стосунки з нею, а також продовжує проявляти активність на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марія Яремчук навіть не пояснювала публіці, що відбувається між нею та артистом: чи дружать вони, чи можливо був просто флірт. Богдан Беспалов нещодавно повідомив, що Марія тим часом готується стати матір’ю, і невдовзі з’явилася новина про поповнення.

Однак, за деякими даними цивільною дружиною Олександра Пономарьова є не Марія Назарівна а жінка на ім’я Софія, яка є спадкоємицею неймовірного бізнесу в Криму. Тож особистість батька дитини співачки досі залишається загадкою, адже Марія Назарівна надзвичайним чином впоралася з викликом, який поставила собі і жодного разу не засвітила обранця.

Безумовно, на руку такої красуні можуть претендувати найуспішніші чоловіків країні і за кордоном. Адже Марія є спадкоємицею легенди української культури, і окрім того обдарована неймовірною вродою від природи. Дарма, що вона не хоче повертатися в шоу-бізнес, адже мала всі шанси стати головною суперзіркою.

Схожі статті