Відома співачка розповіла про стосунки з одруженим Павлом Зібровим та реакцію його дружини: “Не ревнувала”

Знаменита українська співачка вперше розповіла про свої особливі стосунки з Павлом Зібровим. Зокрема, жінка зізналася, чи ревнувала його дружина Марина.

За сорокарічну кар’єру музиканта Павло Зібров встиг заробити чималі дружні зв’язки в шоу-бізнесі, і може похизуватися зірковими товаришами. На превеликий жаль, деяких зі своїх друзів йому вже довелося поховати. Зокрема, нещодавно Павло Зібров попрощався зі своїм близьким, з яким пройшов величезний шлях на сцені разом.

Алла Кудлай розповіла про свої стосунки з Павлом Зібровим

Павло Зібров розповів про першу дружину
Алла Кудлай розповіла про свої стосунки з Павлом Зібровим

Так само Павло Зібров вельми добре знайомий з Михайлом Поплавським, Іриною Білик та іншими помітними постатями. Зародилася дружба і з молодшим поколінням. Наприклад, Павло завжди готовий до останнього захищати Аліну Гросу.

Зокрема, рік тому він давав ексклюзивний коментар на рахунок її стосунків з росіянином Романом Полянським, і єдиний заявив про те, що обранець артистки не підтримує Батьківщину, а також проявляє себе як достойна та гідна людина.

В свою чергу про Павла Зіброва розповідає небагато знаменитості. Однак нещодавно вельми цікавий коментар відпустила Алла Кудлай у своєму інтерв’ю для Ростислава Калацинського.

Зірка заявила, що обожнює свого колегу, а також перерахувала ряд його позитивних якостей.

“Ой, Пашка! Я обожнюю Пашку. Такий позитивний, оптиміст, – розповіла Кудлай. – Він настільки оптимістичний, порядний, щедрий. Не було в житті такого моменту, щоб, наприклад, у мене день народження, а він або не поздоровив, або не передзвонив. І Марина його. Це просто!”

Почувши слова, за які можна зачепитися, Ростислав поцікавився, чи колись ревнувала Марина Зіброва свого чоловіка до Алли Кудлай. Однак виконавиця одразу ж вийшла зі складного положення.

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
Алла Кудлай розповіла про свої стосунки з Павлом Зібровим

“Та звідки ж я знаю? У неї запитайте, – відповіла співачка. – Ха! Запитай у неї”

Нагадуємо, що Ростислав вже неодноразово потрапляв у гучні скандали у зв’язку з інтерв’ю, які брав у зірок. З останніх — сварка Ольга Сумської з племінником В’ячеславом, який публічно розкритикував двоюрідну сестру Антоніну.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.