Брежнєва показала маму та рідкісні фото зі всіма сестрами – красуні всі, особливо 72-річна екс-теща Меладзе

Співачка Віра Брежнєва показала, як проводить час зі своєю родиною – мамою та трьома красунями-сестрами. Усі зібралися з дуже важливого приводу.

Віра Брежнєва із задоволенням розповідає в Instagram про свою творчість та проекти, в яких бере участь, але про особисте співачка завжди воліла мовчати. Проте днями сталася подія, з якою артистка відразу захотіла поділитися з усіма своїми підписниками. Так, 8 червня мамі Віри Брежнєвої Тамарі Галушки виповнилося 72 роки.

Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами
Віра Брежнєва показала рідкісні фото з 72-ріною мамою та всіма сестрами

Із цього приводу всі її дочки зібралися на віллі в Італії. Брежнєва поділилася кількома фото, на яких можна побачити щасливу іменинницю в оточенні дочок – старшої Галини, Віри та молодшими близнюками Анастасією та Вікторією. Усі позували в однаковому одязі – мама Брежнєвої в сірих штанах і худі з написом “motherhood” (з англ.- материнство), а її дочки у чорних подібних костюмах з принтом “sisterhood” (з англ.-сестринство).

“Іменинниця та її чотири доньки”, – коротко підписала фото зірка.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто приєднався привітанням. Деякі шанувальники були вражені, наскільки всі сестри Галушка та мама схожі одна на одну.

“Мама – справжня красуня. Дівчата у вас класні гені”, “Віра у тебе дуже красива родина. Мамочці величезного щастя та здоров’я! Від щирого серця вітаю!! Сильно люблю і шалено сумую”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що родина Галушка родом із маленького українського міста Кам’янське (Дніпродзержинськ). Крім Віри, у батьків було ще три дочки. Двоє ведуть непублічне життя. Старша Галина (зараз їй 47 років) давно переїхала до Греції. Одна з близнючок (їм по 40 років) – Анастасія до війни жила у Києві, у неї росте двоє дітей. Друга – Вікторія Галушко довгий час жила з Брежнєвою у Москві. У 2008 році вона вийшла заміж за відомого продюсера та шоумена Олександра Цекало та у шлюбі народила йому двох синів.

Вікторія Галушко та Олександр Цекало
Вікторія Галушко та Олександр Цекало

Однак, через 10 років подружня пара розлучилася через бурхливий роман Цекало з американською моделлю в стилі ню, художницею родом з Казахстану Дариною Ервін.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.