50-річна Олена Мозгова засвітилася без макіяжу після того як схудла і змінила зачіску – все це не просто так

Продюсер Олена Мозгова останнім часом дивує не лише кардинальними змінами у зовнішності, завдяки яким привертає увагу до своїх важливих публікацій у соцмережах.

Нещодавно 50-річна Олена Мозгова вразила своїх підписників у соціальних мережах кардинальними змінами у зовнішності. Готуючись до заходу, присвяченого ювілею відомого ансамблю народного танцю імені Вірського, а також до концерту, присвяченого її батькові, продюсерка зробила нову зачіску та наростила довге волосся.

Олена Мозгова різко змінила зачіску
Олена Мозгова різко змінила зачіску

Не встигли шанувальники обговорити елегантний та жіночний образ Олени, як вона знову повернулася до колишнього вигляду. Так, напередодні Мозгова, яка три роки тому схудла на 22 кг, знову з’явилася із короткою стрижкою та без макіяжу.

“А у мене вже є футболочка із Соліними лимонами. Якщо хочете таку, пишіть у приватні повідомлення. Всі гроші підуть на автомобілі для хлопців. Хочеться вже якось добирати на них”, – написала Мозгова.

Нагадаємо, що українська продюсерка Олена Мозгова майже завжди використовує свої соціальні мережі не для того, щоб покрасуватися перед пілписниками новим вбранням, макіяжем або новою стрижкою, а щоб донести до них свої роздуми на ту чи іншу тему або оголосити черговий збір на допомогу ЗСУ.

Олена Мозгова засвітилася без макіяжу після того як схудла і змінила зачіску
Олена Мозгова засвітилася без макіяжу після того як схудла і змінила зачіску

Так, напередодні 50-річна Мозгова розповіла, що малюнки її молодшої доньки Соломії від співака Володимира Ткаченка, більше відомого, як Девід Аксельрод, почали друкувати на футболках, які вона дарує всім, хто перерахує кошти на придбання всього необхідного для української армії. Такі футболки вже з’явилися у її подруги та колеги співачки Ірини Білик та багатьох інших читачок її блогу.

Футболки принтом дочки Олени Мозгової носять не тільки українські зірки

Футболки принтом дочки Олени Мозгової носять не тільки українські зіркиЗазначимо, що 8-річна дочка продюсерки останнім часом робить великі успіхи у малюванні. Багато українців пророкують юній Соломії велику кар’єру художника. Поки не відомо, що вибере Соля, проте вже ясно, що дівчинка росте дуже творчою та допитливою дитиною. Ось кілька останніх робіт доньки Олени Мозгової та Девіда Аксельрода.

Малюнки Соломії
Малюнки Соломії

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.