Після втечі з України Влад Яма не став приховувати, чим заробляє в Америці вдома у клієнтів: “Приватно”

Улюбленець багатьох українських телеглядачів танцюрист та хореограф Влад Яма вперше наважився зізнатися, ким насправді працює в Америці. Пов'язано з танцями, бо нічого іншого не вміє.

До того як розпочалася війна у 2022 році, хореограф Влад Яма був мега популярним в Україні. Без його участі не було жодного рейтингового шоу. Шанувальники обожнювали танцюриста, тому, з великим розчаруванням сприйняли його втечу із сім’єю з країни у перші дні повномасштабного вторгнення. Ще більше дратували його недоречні пости, де Яма, як ні в чому небувало, ділився подробицями свого безтурботного життя за кордоном.

Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США
Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США

Не допомогло навіть те, що артист спочатку брав участь у заходах щодо збору коштів для ЗСУ. Досі, як тільки Влад виходить на зв’язок в Instagram, на його сторінці відразу з’являється шквал гнівних коментарів, тому танцюрист намагається якнайменше провокувати.

Проте, напередодні вперше за довгий час Яма вирішив поспілкуватися з шанувальниками та запропонував поставити їм кілька запитань. Одна з пыдписниц у Instagram поцікавилася, де він перебуває і чи планує відкрити власну студію бальних танців. На що хореограф відповів.

Влад Яма не став приховувати, чим заробляє в Америці

“У Маямі. Викладаю приватно у кількох студіях. А іноді й у приватних спортзалах вдома у клієнтів”.

З чого може складатися думка, що такої кар’єри, як хотілося б, у Ями в Америці не склалося. Мало того, блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію, отриману з близького кола хореографа, стверджує, що у Ями закінчуються гроші, а великих сум йому в США заробити не вдається.

“Він ніяк не коментував ситуацію в країні і кажуть, що йому все одно під ким працювати і громадянської позиції він не має, проте активно користується тим, що він українець, запрошуючи купувати квитки на свої діджей мережі”, – пише Беспалов на своєму сайті.

Мало того, блогер стверджує, що Влад Яма планує повернутись в Україну, як тільки закінчиться війна і розраховує повернутись на телеекрани та знову завоювати кохання та довіру своїх співвітчизників.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.