Він у її найміцніших обіймах: Наталія Могилевська після новини про створення щасливої родини поцілувала Вову

Співачка Наталія Могилевська, яка нарешті здобула жіноче щастя, засвітилася з поцілунками з дуже відомим креативним продюсером в Україні.

У 2023 році у житті співачки Наталії Могилевської все кардинально змінилося. До цього артистка зізналася, що нарешті зустріла чоловіка, з яким хоче прожити до кінця днів. Досі свого коханого артистка так і не показала, проте дуже багато розповіла про його минуле. Валентин (так звати коханого чоловіка Могилевської) багато років прожив у США, але у 2022-му, коли почалася війна в Україні, ухвалив рішення повернутись. Як стало відомо, що пара вже була знайома і Валентин навіть намагався  завести відносини з відомою співачкою, але тоді вона була зайнята виключно своєю кар’єрою.

Наталія Могилевська та її коханий чоловік
Наталія Могилевська та її коханий чоловік

Друга подія у житті артистки сполошила шанувальників ще більше – майже рік вона приховувала, що стала мамою для двох чарівних дівчаток – Мішель та Софії. Тепер її життя сповнене любов’ю та щастям.

Зазначимо, що співачка останнім часом намагається не розповідати про особисте, натомість про творчість та колег Могилевська говорить залюбки. Так, напередодні співачка оприлюднила відео, де пристрасно цілує дуже знаменитого чоловіка у сфері шоу-бізнесу. Ним виявився Володимир Заводюк, котрий напередодні відзначив свій День народження. Наталя привітала його та побажала натхнення та нових вершин.

Наталія Могилевська привітала близького друга міцними обіймами та поцілунками
Наталія Могилевська привітала близького друга міцними обіймами та поцілунками

Нагадаємо, що у квітні 2023 року креативний директор багатьох рейтингових шоу на українському ТБ, таких як “Голос країни” та “Танців із зірками” Володимир Заводюк у момент підготовки до нового сезону несподівано здійснив публічний камінг-аут та повідомив, що з’їхався зі своїм коханим . Тоді дуже багато зірок та колег підтримали його, у тому числі й давня подруга Наталія Могилевська, співачка Тіна Кароль, зірка “Світського життя” Катя Осадча, ведучі Олексій Суханов та багато інших.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.