38-річна Оля Цибульська вперше зізналася, що наробила на вечірці з Андрієм Данилком: “Не було дистанцій”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла на публіку, як зблизилася з Андрієм Данилком. Зірки пройшли через це багато років тому.

Оля Цибульська тривалий час приховувала правду про своє особисте життя, а зокрема про обранця. Публіка навіть схилялися до думки, що насправді співачка незаміжня і говорить неправду про свій сімейний статус. Однак, пізніше її чоловік все ж таки засвітився на публіці.

Сталося це 2 роки тому під час евакуації, хоча незадовго до цього про Сергія Грисюка вже говорили, адже ця тема почала розкриватися з новиною про розлучення дітей та його колишньої дружини Ярослави. Так стало відомо, що Оля заміжня за народним депутатом. Ще пізніше стало відомо, що виявляється вони разом дуже давно і у весь непростий шлях співачки пройшли разом.

Оля Цибульська розповіла, як зблизилася з Андрієм Данилком

Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком
Оля Цибульська розповіла, як зблизилася з Андрієм Данилком

Але навіть попри це Цибульська проявляла певний інтерес до деяких чоловіків в шоу-бізнесі. Наприклад, нещодавно співачка розповіла, як не могла відірвати очей від Андрія Данилка, якого раніше бачила здебільшого на екрані та на сцені.

Ситуація закрутилася настільки, що Оля Цибульська порушила особисті кордони і випила з його посуду.

“Мені хотілось дивитися на його руки, на його міміку. І зрозуміти, що в ньому всередині, бо я розуміла, що він більше і глибше ніж те, що ми бачимо на сцені. Ми були за одним столом в такій компанії, що в нас не було якихось там дистанцій. Я навіть пила тоді з йог бокала”, – заявила зірка в інтервʼю Славі Дьоміну.

Однак, Оля Цибульська не впевнена, чи знає співак про те, що його колега вирішила наблизитися до нього таким чином.

Нагадуємо, що особисте життя Андрія Данилка також багато років викликало різноманітні обговорення, плітки, здогадки. Врешті-решт дізнатися щось про це так і не вдалося. Хіба що Андрій сам розповів про те, що неодноразово хотів створити сім’ю, але у цьому питанні потерпів поразку і просто змирився.

Зараз зірка живе сам у своїй розкішній квартирі на Хрещатиком.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.