Вагітна? Аліна Гросу розповіла про поповнення в родині та вразила зізнанням про батька майбутнього малюка

Популярна українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про майбутнє поповнення в родині та зізналася, що зараз відбувається в сім'ї, що знаходиться на порозі батьківства.

Відома українська співачка Аліна Гросу у вже неодноразово говорила про можливе поповнення в її сім’ї. Однак востаннє подібні слова прозвучали з її вуст ще 3 роки тому, коли вона перебувала в романі з Романом Полянським.

Не так давно артистка вийшла заміж вдруге. Подейкують, що її обранцем є російський актор, і нібито пара насправді не розійшлася. Так як торжество зіграли Сполучених Штатах Америки, відомостей про нього вельми мало.

Аліна Гросу розповіла про плани на поповнення в сім’ї

Аліна Гросу приховує вагітність? Співачка зізналася, чому наважилася на раптове весілля
 Аліна Гросу розповіла про плани на поповнення в сім’ї

Однак, днями Аліна дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з благовірним і розповіла, що не хоче розповідати про обранця через те, що бажає залишити приватне приватним.

Ще рік тому Аліна визнавала помилкою її публічні стосунки з Романом, а тому така поведінка вельми логічна та раціональна.

“Чому я нічого не хочу розповідати про нинішні стосунки, тому що минуле – це те, що було, сьогодення – воно моє. Я хочу, щоб воно якомога довше було саме моїм. Я хочу їм насолодитися. Мені здається, що кохання – воно для двох людей та про двох людей, а не про думки інших”

Особливо, якщо враховувати той скандал, який розігрався навколо пари після 24 лютого, адже Роман Полянський так і не розповів про свою позицію. На захист молодого чоловіка встав лише Павло Зібров, який заявив, що насправді актор підтримує Україну і свою кохану, але не пояснив, чому Полянський не говорить про це вголос.

Втім, у чоловіка залишилися дружина та маленька дочка в Москві, і можливо це зіграло свою роль.

А зараз вже Аліна Гросу говорить про те, що готова до материнства і дуже любить діток. Так само до цього питання ставиться її новоспечений чоловік, який також вже готовий стати батьком.

Але детальніше про плани обидва не стали розповідати, тому досі залишається загадкою, Аліна планує вагітність в абстрактному майбутньому, або ж готується до цього питання активно і прямо зараз.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.