Альбіна Джанабаєва слала дружиною дідуся: які ще зміни відбулися у житті багатодітної подружки Брежнєвої

У родині Валерія Меладзе сталося поповнення. У багатодітного артиста вперше з'явився онук – тепер він справжній дідусь. Вже відоме ім'я малюка.

Коли Альбіна Джанабаєва виходила заміж за Валерія Меладзе, то, напевно, припускала, що зовсім скоро вона стане дружиною дідуся. Так, 10 червня стало відомо, що середня дочка від першого шлюбу артиста Софія народила в одному із підмосковних пологових будинків сина. 25-річна мама повідомила про цю радісну подію в соцмережах. Дочка Валерія Меладзе оприлюднила фотографію з випискою, де було вказано зростання та вагу малюка, а також точний час його народження. У коментарі Софія Меладзе оголосила його ім’я.

У родині Валерія Меладзе сталося поповнення: вже повідомили ім'я
У родині Валерія Меладзе сталося поповнення: вже повідомили ім’я

“Ласкаво просимо, Георгію Савичу”, – написала дочка Валерія Меладзе.

Нагадаємо, що про вагітність середньої дочки Валерія Меладзе Софії стало відомо на початку 2024 року. А у вересні 2022 року відбулося її весілля. Про зятя артиста – Сави Байбакова практично нічого не відомо, тому що він веде закритий спосіб життя.

Зазначимо, що Валерій Меладзе має шестеро дітей. У першому шлюбі з Іриною Малухіною у співака народилося троє доньок – Інга, якій зараз 33 роки, 25-річна Софія та 21-річна Аріна.

Валерій Меладзе з першою дружиною Іриною та доньками
Валерій Меладзе з першою дружиною Іриною та доньками

Коли стало офіційно відомо про його багаторічний роман із однією з солісток “ВІА-Гри” Альбіною Джанабаєвою, шанувальники дізналися про сина Костянтина, який народився в той час, коли Меладзе ще був у першому шлюбі у 2004 році. Другий син Лука народився через 10 років у 2014-му, коли пара офіційно розкрила свої стосунки, а у 2021 Альбіна Джанабаєва народила Валерію Меладзе доньку Агату. У мережі можна зустріти багато гумористичних роликів, де зіркові батьки показували, як няньчаться з малюком.

Валерій Меладзе з Альбіною Джанабаєвою та їх дітьми
Валерій Меладзе з Альбіною Джанабаєвою та їх дітьми

Зазначимо, що старші дочки спілкуються з батьком та часто ділиться фотографіями з ним. З дітьми від Альбіни Джанабаєвої дівчатка не контактують, хоча артист упевнений, що настане час і всі його діти спілкуватимуться.

Нагадаємо, що перша дружина Валерія Меладзе багато років підозрювала про його роман з Альбіною Джанабаєвою і навіть ставила чоловікові прямі питання, проте Валерій все категорично заперечував. Також як і його старший брат продюсер Костянтин Меладзе, який багато років будучи у шлюбі таємно зустрічався з Вірою Брежнєвою.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.