Олег Винник став одруженим ще в юності і приховав це від фанатів: у таємній родині вже встиг вирости син

Олег Винник розповів про свою офіційну дружину та сина. Роками зірка приховував правду про своє особисте життя, і лише нещодавно зізнався, як все було насправді.

У кар’єрі та житті Олега Винника все кардинально змінилося після 24 лютого. Публіка одразу ж помітила, що зірка не виходить на зв’язок і відсутній в інформаційному просторі. Вже незабаром з’явилася інформація, що нібито артист виїхав до Німеччини і перебуває нині там. Окрім того подейкували, що у зірки також німецький паспорт. Однак, дану інформацію спростувала його команда, заявивши, що Олег має українське громадянство.

Впродовж чотирьох місяців від музиканти не було чутно ані слова. Аж допоки його юрист не повідомив, що виявляється зірка перебуває на лікуванні. Що саме турбувало артиста донині невідомо, як і його діагноз.

Олег Винник став одруженим ще в юності і приховав це від фанатів

Знайшлося таємне інтерв'ю Олега Винника німецькому журналу
 Олег Винник розповів про свою офіційну дружину та сина

Залишивши у таємниці свою хворобу, Олег вирішив відкритися з іншої сторони, і вперше розповів про свою родину. Впродовж 10 років Олег заперечував наявність у нього дружини та дітей. Однак, після розірвання контракту з продюсером зізнався, що виявляється давно одружений на вокалістці Таїсії Сватко.

Окрім того кохана давно народила йому сина Юліана. Саме з ним якось артист засвітився на відпочинку в Домінікані. Тоді виконавець був не в собі від гніву і не міг впоратися з емоціями через провал. Однак, як він зізнався в інтерв’ю, його спадкоємець відреагував з гумором і не засмутився, хоча віддає перевагу повні приватності і не хоче жодної популярності чи публічного життя.

Цілком імовірно, що у Олега можуть бути інші діти. Виконавець настав на цей рахунок взагалі нічого говорити. Та й навіщо, якщо відомо лише про Юліана?

На критику поведінки артиста та його дружини часто відповідає голова фанатської бази Олега Валерія Барон, яка постійно підкреслює той факт, що Олег давно емігрував до Німеччини і жив там навіть під час будування своєї кар’єри в Україні.

Схожі статті