Сама за кордон, а чоловіка в санаторій: Репяхова показала, яке вбрання обрала для 58-річного Віктора Павліка

Коли молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поїде із сином на відпочинок за кордон, співак відпочиватиме у санаторії, де довкола буде багато гарних дівчат його віку і не тільки.

Завдяки Instagram-блогу молодої дружини Віктора Павліка його віддані шанувальники завжди у всіх подробицях знають, що відбувається у житті Народного артиста. Так, напередодні стало відомо, що співак нарешті зважився на операцію на серці, від якої відмовлявся кілька років. Відео з кадрами з клініки, де артист вирушає до операційної, а потім лежить у реанімації і перші дні після хірургічного втручання Катя Репяхова оприлюднила у своєму мікроблозі за 10 днів після того, що сталося.

Однак, не всі користувачі сприйняли цей ролик позитивно, багато хто розкритикував дружину співака за те, що вона в такий складний момент для сім’ї могла все фіксувати на камеру, а потім змонтувати і викласти в Мережу. Проте Репяхова, як справжній блогер, вважає, що зробила правильно, тим самим залучила до свого блогу ще більше підписників.

А зараз Катя повідомила, що незабаром, коли вона разом із сином та мамою вирушить на відпочинок за кордон, її зірковий чоловік проходитиме реабілітацію в одному з найкращих санаторіїв України. Насамперед вона разом із зірковим чоловіком вирушила до магазину, де разом вони підібрали співакові нові речі – шорти, футболки та ляпанці.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію
Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію

Репяхова іронізує, каже на камеру, що не допустить, щоб 58-річний Віктор Франкович виглядав не модно, адже у санаторії є великий парк, де можна зустріти багато привабливих жінок його віку. Співак із дружиною повністю згоден.

А поки артист не подався на реабілітацію, молода дружина запропонувала вибрати вбрання на її майбутній 30-річний ювілей та день народження молодшого сина Михайла.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до ювілею
Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до ювілею

Схожі статті