Сама за кордон, а чоловіка в санаторій: Репяхова показала, яке вбрання обрала для 58-річного Віктора Павліка

Коли молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поїде із сином на відпочинок за кордон, співак відпочиватиме у санаторії, де довкола буде багато гарних дівчат його віку і не тільки.

Завдяки Instagram-блогу молодої дружини Віктора Павліка його віддані шанувальники завжди у всіх подробицях знають, що відбувається у житті Народного артиста. Так, напередодні стало відомо, що співак нарешті зважився на операцію на серці, від якої відмовлявся кілька років. Відео з кадрами з клініки, де артист вирушає до операційної, а потім лежить у реанімації і перші дні після хірургічного втручання Катя Репяхова оприлюднила у своєму мікроблозі за 10 днів після того, що сталося.

Однак, не всі користувачі сприйняли цей ролик позитивно, багато хто розкритикував дружину співака за те, що вона в такий складний момент для сім’ї могла все фіксувати на камеру, а потім змонтувати і викласти в Мережу. Проте Репяхова, як справжній блогер, вважає, що зробила правильно, тим самим залучила до свого блогу ще більше підписників.

А зараз Катя повідомила, що незабаром, коли вона разом із сином та мамою вирушить на відпочинок за кордон, її зірковий чоловік проходитиме реабілітацію в одному з найкращих санаторіїв України. Насамперед вона разом із зірковим чоловіком вирушила до магазину, де разом вони підібрали співакові нові речі – шорти, футболки та ляпанці.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію
Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію

Репяхова іронізує, каже на камеру, що не допустить, щоб 58-річний Віктор Франкович виглядав не модно, адже у санаторії є великий парк, де можна зустріти багато привабливих жінок його віку. Співак із дружиною повністю згоден.

А поки артист не подався на реабілітацію, молода дружина запропонувала вибрати вбрання на її майбутній 30-річний ювілей та день народження молодшого сина Михайла.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до ювілею
Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до ювілею

Схожі статті

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.