“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?

Коли мова заходила за відпустку Влад завжди обирав Сполучені Штати Америки. Неважливо, скільки разів він там вже був: його дорога завжди пролягала до Флориди. Тому зовсім не дивно, що для остаточної еміграції він обрав саме Маямі. Зараз разом з дружиною та сином він проживає на узбережжі тихого океану, активно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram позитивний контент та розповідає про те, як йому вдалося адаптуватися на новому місці проживання.

Не варто і казати, що велика кількість підписників зовсім не оцінила такої лінії поведінки артиста. Владу прилітало за все: від втечі до трансляції літнього образу життя.

Влад Яма влаштувався в еміграції зовсім непогано – яхти, пірс і шикарний будиночок

Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах
Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах

Однак, він не тільки не вішай носа, але й активно готовий відповідати українцям, котрі діляться з ним тим, які відчуття в них викликають його фото та відео.

На даний момент Влад активно надає викладацькі послуги для всіх бажаючих та навчає у студії бальним танцям. Звичайно, вже ніяку зіркову кар’єру він собі влаштувати не може. Тим паче, що дана ніша вже зайнята іншим українцям США — Максом Чмерковським.

Але Влад, судячи з усього, все зважив, і залишив кар’єру в Києві абсолютно свідомо. За цей час він жодного разу не повертався, хоча і говорить, що неймовірно сумує за Запоріжжям.

Влад Яма показав іншу сторону свого життя в еміграції. Скріншоти особистої сторінки зірки

На його акаунті часто з’являються фотографії змісті, в яких Влад буває. Зокрема, яхти, розкішні маєтки, пляж, а також виставки автомобілей. Як відомо, вони з дружиною обожнюють елітні кари та спорткари.

Цікаво, що власну квартиру хореограф публіці так і не показав. Усе, що стосується його рівня життя в еміграції залишається за завісою таємниці.

Схожі статті

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

Шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 40 років: за 15 років кар’єри ведучий став зіркою багатьох каналів

Телеведучому Володимиру Остапчуку, який засвітився на головних телеканалах України, виповнилося вже 40 років! Нині він продовжує вести ранкове шоу, а ще чекає на народження третьої дитини.

Покинула його заради Кошового: як виглядає колишній Олени Кравець, з яким вони давно не спілкуються?

Стосунки на все життя — велика рідкість. Іноді вони закінчуються дуже несподівано. Але їм на зміну приходять нові, часом не менш яскраві. Чи стали нові стосунки кращими для гумористки Олени Кравець?

Леся Нікітюк заявила, що ридає через Андрія Данилка: чим довела до сліз найпозитивнішу зірку країни Сердючка

Практично кожен з нас щиро обожнює щонайменше одну знаменитість. Але Леся Нікітюк, розповідаючи про Андрія Данилка, поділилася власним поглядом на захоплення авдиторії.

41-річний Кошовий висміяв свою зайву вагу: еволюція “Лисого” з “Квартал-95” від початку кар’єри і дотепер

Євген Кошовий був занадто худим, а потім сильно погладшав. Але сам зірка не хоче бути надто худорлявим і намагається скоригувати свою вагу так, щоб все було 50 на 50.