Життєво необхідно: Каменських розповіла про свій традиційний відпочинок, який може дозволити собі кожен

Співачка Настя Каменських розповіла про те, що дозволяє їй зберігати гарний настрій, бадьорість та бажання творити. Зірка зазначає, що це може робити кожен у тиші чи на природі.

Настя Каменських, відома українська співачка та телеведуча, поділилася секретами свого відпочинку. Її підхід до життя і роботи завжди надихав тисячі фанатів, а зараз співачка розповіла про прості, але дієві методи відновлення сил.

В одному зі своїх постів Настя описала свій звичний недільний ритуал, коли зірка не спішить, заварює смачний чай і приділяє час для себе. Каменських вважає неділю тим днем, коли необхідно максимально сповільнитися, отримавши можливість перевести дихання. Звісно ж, це стосується лише моментів без невідкладних проєктів.

Таких днів у житті знаменитості не так вже й багато. Крім спокійних неділь співачка приділяє багато часу власній сольній кар’єрі та її розвитку за кордоном. Каменських регулярно з’являється на різноманітних шоу. Нещодавно зірка відвідала мексиканське радіо El Brunch FM. Також Настя з’явилася в ефірі HOY — найпопулярнішого та найдовшого ранкового шоу в Мексиці.

На обох телепередачах зірка не лише розповідала про себе, але й презентувала свій новий трек “Moloko”. Каменських отримала багато схвальних відгуків від аудиторії, а її пісня сподобалася мексиканським слухачам.

Знаменитість наразі проживає в Іспанії. Натхнення для нових проєктів Настя часто знаходить саме під час релаксу, прогулянок мальовничими місцями. Також співачка приділяє багато часу саморозвитку та власному здоров’ю. Свої тренування красуня проводить без виснажливих силових вправ, які їй приносили більше шкоди, ніж користі. Зараз Настя слідкує за правильною поставою та диханням.

Настя Каменських розповіла, як зазвичай проводить недільні ранки
Настя Каменських розповіла, як зазвичай проводить недільні ранки

Але повністю від фізичних навантажень Каменських не відмовляється. Щоб тримати себе в чудовій формі, зірка регулярно відвідує спортзал, робить косметичні процедури та релаксує. Це і дозволяє їй мати неймовірний вигляд на сцені та різноманітних шоу!

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.