Коли сину був 1 рік, його відправили в школу, коли було 8 – в Англію: Тіна Кароль розповіла про Веніаміна

Популярна українська співачка Тіна Кароль багато років тому залишилася зі своїм сином одна, і була вимушена його виховувати у самотності, час від часу довіряючи няням.

Тим не менш, зараз фанати спостерігають за тим, як із Веніаміна виростає справжній чоловік, мужній, відповідальний та розсудливий. Артистка ніколи не приховувала, що мета такою і була. Особливо, вона зізнавалася, що доклала чималих зусиль, щоб виховати в ньому правильне ставлення до смерті. Адже сама колись хотіла померти після отримання звістки про кончину її чоловіка.

Зараз Веніамін отримує освіту у Великобританії, вивчає декілька мов і має чималі успіхи. Тіна Кароль зізнається, що хоче, аби її спадкоємець володів мовами у досконалості. Однак, поки що не розповідає, який напрямок обере хлопець. Сам Ленін говорить, що хоче працювати на благо суспільства і планує повернутися потім до України зі своїми знаннями та напрацьованим професіоналізмом.

Тіна Кароль розповіла, як виростила сина без чоловіка

Тіна Кароль розповіла, як виростила сина без чоловіка

Зараз юнак однаково схожий і на батька і на матір. Втім, характером він все ж таки більше нагадує Євгена. Попереду ще багато етапів дорослішання, і можливо хлопець встигне змінитися не раз. Тим не менш, Тіна Кароль розповідає про те, через що вони пройшли разом. У цьому питанні вона собі не зраджує, адже говорила про плани на освіту сина ще з його дитинства, навіть коли йому був рік.

“У нас Веня з першого року вже до школи ходить, до спеціальної, ясельної. Це не зовсім садочок, там лише заняття. Він разом з іншими дітками малює, ліпить різні смішні скульптурки з пластиліну, складає конструктор. Це програма дитячого розвитку, і мені здається, чим раніше дитина почне вчитися, тим краще”, – розповідала співачка у 2010-му.

А зараз вже вона навіть поділилася листом, який Ваня написав спеціально для свого вчителя, що втратив дружину. Виявилося, що юнак має надзвичайно благородне серце, а також вміє заспокоїти біль словами, що лікують. Можливо в майбутньому, він знайде реалізацію для цього таланту.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.