Кругла тахта для двох та маленький дитячий автобус: Катя Осадча вразили кадрами свого затишного двору

Катя Осадча не часто показує свій заміський будинок, де мешкає разом із другим чоловіком Юрієм Горбуновим та молодшими дітьми. Що знаходиться за високим парканом елітного особняка?

Після свого таємного весілля на початку 2017 року телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов стали облаштовувати своє сімейне гніздечко. Пара придбала будинок у елітному селищі під Києвом неподалік Конча-Заспи, поряд із зірковими сусідами Настей Каменських та Потапом. Незабаром у сім’ї народився старший син Іван, а у серпні 2021 року з’явився на світ молодший Данило. За цей час знаменитості облаштували свою ділянку та дім і тепер живуть там разом із дітьми.

Катя Осадча показала свій дім
Катя Осадча показала свій дім

У мікроблозі Осадчої не часто можна зустріти фотографії її оселі, проте іноді Катерина публікує “сториз” у Instagram, де випадково показує, що знаходиться всередині ділянки за високим парканом. Так, напередодні зірка “Світського життя” оприлюднила коротке відео, на якому можна побачити частину дизайну довкола двоповерхового будинку. Вдалині дитячий майданчик з автобусом, також іграшки та кругла тахта з подушками, де можна відпочити після роботи вдвох.

Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку
Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку

На більш ранніх знімках Горбунова та Осадчої можна побачити ідеальний газон з декоративними деревами, поряд з якими розташовані гойдалки для відпочинку. Частина будинку, виконаного в англійському стилі, заплетена виноградом.

Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку
Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку

На території 13 соток є невеликий гостьовий будиночок, басейн, тераса зі столом і стільцями, де влітку збирається вся велика родина. По всьому периметру паркану висаджені високі туї, а також острівці з трояндами та іншими декоративними квітами. Видно, що дизайн ділянки виконаний з великою любов’ю та продуманий до дрібниць, орієнтуючись на уподобання всіх членів сім’ї.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.