Як виглядає зараз 58-річна Алла Мазур: “старожилка” ТСН носить модну стрижку піксі і не маскує сивину

Зірка ТСН 58-річна Алла Мазур, яка зазнала серйозної хвороби, за цей час кардинально змінилася зовні. Зараз вона носить коротку стильну стрижку і не приховує сивину.

Декілька років тому зірка новин на каналі ТСН Алла Мазур зізналася, що перенесла онкологію. Шанувальники знаменитості навіть не здогадувалися про це, адже зовні телезірка виглядала як завжди. А потім раптом на фотосесії Алла Мазур з’явилася без перуки з короткою стрижкою після хіміотерапії та сивим волоссям. Це було для багатьох її шанувальників справжнім шоком.

Як виглядає зараз 58-річна Алла Мазур
Як виглядає зараз 58-річна Алла Мазур

Проте, її історія, яка стала прикладом мужності та неймовірного оптимізму, надихнула мільйони людей, які також боролися та борються із серйозними захворюваннями.

Щодо “старожилки” українського телебачення та володарки кількох телевізійних премій ведучої новин Алли Мазур, то відтоді вона більше не стала відрощувати волосся та залишила стрижку, яка вже стала її візитною карткою. Зазначімо, що короткий піксі з сивиною неймовірно йде знаменитості і надає її класичному образу в ефірі нотку французького шарму.

Як виглядає зараз 58-річна Алла Мазур
Як виглядає зараз 58-річна Алла Мазур

Нагадаємо, що у світі вже кілька років існує рух Grombre, коли жінки з різних країн свідомо перестають зафарбовувати сивину. Деякі знаменитості із задоволенням приєдналися до нього, у тому числі американська актриса зірка культового серіалу “С..с у великому місті” Сара Джесіка Паркер, яка вже кілька років користується фарбою для волосся.

У Мережі створено багато спільнот, де жінки з усієї планети виставляю відео та фото, на яких позують із натуральним волоссям із сивиною. Цей проєкт, заснований ентузіасткою Мартою Сміт, став майданчиком підтримки жінок і чоловіків, де вони вчаться приймати свою зовнішність і надихають на це інших.

Жінки, які перестали зафарбовувати сивину
Жінки, які перестали зафарбовувати сивину

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.